Породица пријавила бившег зета за отмицу: Северинину сестричину држао затворену и претио јој пиштољем

Новости онлине

26. 02. 2020. у 10:55

Породица пријавила бившег зета за отмицу: Северинину сестричину држао затворену и претио јој пиштољем

Фото: Н. Фифић

Породица Северине Којић пријавила је бившег зета за отмицу њене сестричине

Породица Северине Којић пријавила је бившег зета за отмицу њене сестричине. Наиме, тај немили догађај десио се још пре две године. Када је пукла љубав између окривљеног и рођаке поп звезде, настао је хаос. Он је од те девојке тражио да му врати 30.000 евра, а пошто Северинина сестричина то није учинила, одлучио се за драстичан потез - отео ју је и у једном хотелу у Загребу држао је затворену три дана.


Северинина породица била је уплашена јер јој је тај дечко претио пиштољем, због чега је и полиција морала да интервенише. На срећу, девојци није физички наудио, али је претрпела велики стрес након три дана страха. Када се инцидент завршио, он се пожалио да га је Северинина породица пријавила за отмицу и кривицу пребацио на Којићкину рођаку, која му је остала дужна огромну своту новца.

Иначе, Северинин бивши зет је одраније познат органима реда у Загребу јер је певачица против њега већ подносила кривичне пријаве због сумње да се, између осталог, бави и нелегалним пословима. Снаја Драгана Којића Кебе пријавила га је за хаковање рачунара из којег су украдене њене експлицитне фотографије, а које су прошле зиме завршиле на свим насловним странама. Подсетимо, реч је о шкакљивим сликама на којима певачица лежи гола у кревету и док пере зубе у купатилу такође без одеће. Северина је, према речима нашег извора блиског певачици, полудела када је сазнала да ју је бивши зет издао, а након тога је покушао и да науди и ћерки њене сестре за коју је веома везана. Та веза је трајала две године, током којих је све било у најбољем реду. Међутим, невоље у рају почеле су због приватних проблема између породице Вучковић и тог типа, након чега их је све држао у шаци. Њена сестричина је полудела због свега што се десило јер није могла да поверује да би је дечко издао. То је била велика љубав, клела се у њега, али га је потценила и он је искористио прву прилику да им покаже да с њим нема шале. За сада је непознато шта се даље дешава са процесом.

(Старс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације