Џенифер Анистон има 51 годину, али тешко да би то било ко могао да претпостави на основу њеног изгледа. Глумица и бивша супруга Бред Пита изгледа бар упола млађе, а ово је план исхране, неге и вежбања који јој то омогућава.

Тело Џенифер се ослања на различите тренинге да би одржала своју форму. На списку њених свакодневних активности су јога, бокс, кардио вежбе, али и медитација.

- Заиста лепо се осећам када завршим тренинг - каже глумица.

- Бринем о једном телу које имам. Имам кућни бицикл и траку за трчање, па радим кардио најмање 20 минута дневно. Чак и тако мало времена проведеног у вежбању прави разлику - тврди она.

Иако је посвећена вежбању каже да често прави паузе.

- Наравно да дајем себи слободан дан. Чак, некада целе недеље не вежбам. Слушам тело шта ми говори - рекла је једном приликом. Познато је да глумица избегава ботокс, али признала је да није одолела да проба.

- Не кажем да нисам пробала. Све те козметичке ствари на мени изгледају смешно! - тврди она.

Али бивша супруга Бреда Пита има неколико других трикова када је нега лица у питању. Једна од њих је да редовно узима колаген пептид уз свој јутарњи смути. У питању је суплемент чија је улога да омогући отпорности и еластичност ткива, с обзиром да колаген, који се природно налази у нашој кожи, нестаје као последица старења.

- Волим колаген пептид. Видим разлику. Изгледам здравије, даје ми неки посебан сјај. Радите на себи изнутра - каже попуалрна Џен.

Исхрана

Када је реч о исхрани, ту је много стриктнија и питање је колико би "обичних жена" могло да испрати њен темпо. Џенифер је једном приликом открила да је њена формула 16: 8, што значи да једе осам сати дневно, док гладује преосталих 16 сати. Али ни током тих осам сати популарна Џен не једе увек чврсту храну.

- Радим на "испрекиданом" посту, тако да нема чврсте хране ујутро. Само смути. Приметила сам велику разлику када 16 сати не једем чврсту храну - изјавила је Џенифер.

Такође, глумица каже да једе свега 800 калорија дневно.