Млади српски боксер Вељко Ражнатовић се у новембру прошле године оженио са својом изабраницом Богданом Родић. Он не крије да ужива у браку.

- Сви кад се ожене или удају кажу како је то било магично. Ја сам се стварно лепо провео са најближима, али мислим да нисам толико емотиван. Сестра и мајка су плакале, мени је било прелепо и то јесте најдивнији дан мог живота, али ви жене то доживљавате другачије - рекао је Вељко, који наводи да једва чека да оствари у улози оца.

Као што је познато, његова супруга Богдана већ увелико је у другом стању.

- Е, томе се радујем као мало дете. Одувек сам желео да ми прво дете буде мушко.
Анастасија је увек имала проблем у животу. Шалим се, наравно. Плашили су ме сви када је трудноћа у питању, али моја жена је дивна и права је легенда, хвала Богу - рекао је Вељко, који открива како ће прославити рођење свог сина.

- Припремам право српско весеље са својим пријатељима, али далеко од очију јавности - наводи боксер.

Од када је са Богданом, многи су приметили да се Вељко "смирио", што и он сам признаје.

- Сви прави папучари, као ја, знају како жене бију. Мораш да дођеш кући рано. Идеш на тренинг, па кућа-пос‘о-пос‘о-кућа - рекао је Вељко.

На питање да ли планира да се одсели из куће у којој живи са мајком Цецом Ражнатовић, Вељко је одговорио.

- Са ким да оставимо Цецу? Када се буде појавио неко да је довољно мушко да може са мојом мајком барабар, ја ћу тада да им дам приватност ако буду желели, али до тада мајку чувам ја - рекао је он.

(Блиц.рс)