РИЈАЛИТИ кулинарски шоу-програм "На вечери код", стиже нам 5. марта на РТС 1. Главни актери су познате личности које ће, сваког четвртка, од 22.00, у свом дому за специјалне госте приређивати незаборавну вечерњу забаву. Од кухиње, преко трпезарије до дневне собе - видећемо где и како учесници ријалитија живе, како се сналазе у кухињи и у улози домаћина када им у госте дође шест врло захтевних, такође, познатих особа, које очекују како укусан оброк, тако и добру забаву.

- Желели смо другачију емисију у којој ћемо познате личности окупити око заједничког циља, али тако да њихово ангажовање буде другачије од уобичајеног - каже Снежана Матић Перић, директорка продукцијске куће Fruit Works, која је извршни продуцент серијала. - У договору са колегама са РТС, одлучили смо да је најбољи начин за то - кување и дружење. И верујем да смо били у праву.

За разлику од већине постојећих кулинарских емисија у којима се једни другима супротстављају појединци, у овој ће се такмичити две екипе које чине шест познатих личности. А тимови су симболично названи Бибер и Со.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Манекенка се пробудила са утрнулом руком: Соњи су рекли да је то од анксиозности, али истина је била језива

- Познате личности трудиће се да достојно представе свој тим тако што ће кулинарско и забављачко умеће ставити пред суд противничкој екипи - објашњава продуценткиња. - На крају сваке вечери следи оцењивање. Збир оцена које су током такмичења добијали појединци из истог тима, дефинисаће на крају серијала укупну тимску бројку. Екипе се боре за награду од 1.000.000 динара, која ће бити донирана Прихватилишту за одрасла и стара лица у Београду.

Изворинка Милошевић

Домаћини који ће нам у овом ријалитију отворити врата свог дома су - Ненад Кнежевић Кнез, Јелена Живановић, Изворинка Милошевић, Гоца Лазаревић, Драгица Радосављевић Цакана, Сузана Манчић, Бане Томашевић, Бојана Стаменов, Марко Кон, Бојан Маровић, Бојана Ординачев, Влада Ковачевић...

- Екипа је разнолика, како по професијама којима се баве, тако и по годинама - додаје продуценткиња. - Такође, било нам је важно да то буду људи који носе позитивну енергију и тимски дух. А на позив да учествују у овом шоу-програму, реакције су им биле изузетно позитивне - нарочито због хуманитарног карактера серијала, али и чињенице да садржаја оваквог типа, са оваквим ангажовањем познатих, заправо и нема у ТВ понуди.

Наша саговорница каже и да су сви такмичари учешће у овој емисији схватили озбиљно и дали све од себе да свој тим представе на најбољи могући начин:

- Наравно да има оних који су се у кухињи снашли мало боље, али на крају то и није најбитније. Важни су труд и добра воља коју су демонстрирали сви без изузетка. А све њих ћемо у овом серијалу још боље упознати. Видећемо их у ситуацијама у којима их иначе не виђамо и сазнати какви, заправо, људи стоје иза добро познатих имена. Убеђена сам да ће баш те људе публика искрено заволети.

Бојана Стаменов и Бојан Маровић

НА МЕНИЈУ СУ И ШАЛА И ПЕСМА

КАКВА је атмосфера на снимању емисије, откријте нам неку анегдоту иза кулиса?

- Атмосфера је углавном опуштена, мада у кухињи зна да буде и мало нервозе, ако не иде све по плану - открива Снежана Матић Перић. - Ипак, када гости дођу, на менију је и много шале, смеха и готово увек све се зачини песмом. Занимљиво је и то да се већина наших учесника зна одраније, али до сада нису имали прилике да се друже на овај начин. А неки су се упознали тек на снимању ове емисије. Веома ми је драго што су се управо током снимања родила нека нова пријатељства која ће сигурно трајати и када се камере угасе.

Драгица Радосављевић Цакана