Погледајте како је Марин са ЛАВОРОМ на глави “СКИНУО” Јосипу Лисац: Интернет пун урнебесних реакција, али ова је победила (ВИДЕО)

Novosti Online

20. 02. 2020. у 14:45

Погледајте како је Марин са ЛАВОРОМ на глави “СКИНУО” Јосипу Лисац: Интернет пун урнебесних реакција, али ова је победила (ВИДЕО)

Фото: Youtube screenshot

Не зна се шта је било смешније у овој генијалној имитацији, глас или изрази лица

НЕ стишава се бура на друштвеним мрежама након наступа Јосипе Лисац на полагању заклетве новог хрватског председника Зорана Милановића.

Певачица је на, благо речено, на специфичан начин отпевала химну "Лијепа наша домовино" после чега су многи "осули дрвље и камење” на њу, али било је и неких који су је бранили.

Прочитајте још: "Ово није моја химна, то је карикатура": Јосипа Лисац певала на инаугурацији Зорана Милановића, па НАЉУТИЛА Хрвате (ВИДЕО)


Међутим, једна реакција је дефинитивно победила. У питању је снимак на Јутјуб каналу “Marin the Unknown”, док су му реквизити били лавор, потрошена ролна тоалет папира и поцепана мајица.

Не зна се шта је било смешније у овој генијалној имитацији, глас или изрази лица.

Ипак јутјубер није заборавио да помене да је у питању само шала.

- Драги сви! Видео је шала. Јосипу Лисац јако цијеним као врсну умјетницу. О укусима не треба расправљати и зато вас молим да не ширимо мржњу. Само љубав! За све! - написао је Марин у “пинованом” коментару.

Главне “замерке” гледалаца су, судећи по коментарима, да је превише разговетан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације