Маја Луис представља трећи сингл “Мама” са соло албума „Буђење” (ВИДЕО)

Дејан Ћирић/Novosti Online

уторак, 18. 02. 2020. у 14:54

Маја Луис представља трећи сингл “Мама” са соло албума „Буђење” (ВИДЕО)

Фото: Бојан Стевановић Kanilingus Studio

Певачица позвала све да дођу на концертну промоцију 27. фебруара на Дорћол Плацу
„Песму “Мама” сам посветила мојој мајци. Иако и мене и брата сви везују за тату, на ког смо веома поносни и срећни што нам је баш он тата, ипак је мама заслужна за све оно што смо Марко и ја данас. Тата је стално био на путу, она је са нама пролазила све могуће фазе и увек била уз нас. Нераскидива је љубав према мајци и ова песма је најмање што сам могла да учиним за њу. Снимање спота је било дивно и емотивно.

Прочитајте још: Кад бирају Гоца и Ивана: Бивше певачице "Тап 011" за Дан жена у Чачку

Хвала мојој породици и свим драгим људима који су учествовали. Тај дан је толико био емотиван да су многи и заплакали.” изјавила је Маја за „Новости Онлине“ и додала: „Позивам све да дођу на концертну промоцију мог соло албума „Буђење”, 27. фебруара на Дорћол Плацу и да ме подрже на мом првом соло концерту. Припреме су у току, бенд и ја смо спремни и једва чекам да изађем на сцену. Наравно, имам позитивну трему, али верујем да ће све бити супер. Дођите да уживамо заједно.” завршава Маја.

Маја Стојановић Луис се бави музиком још од раног детињства. Кад се преселила у Београд из Минхена, где је рођена и одрасла, одмах је постала део “Лоуис” бенда где је певала са својим оцем Љубишом Стојановић Лоуисом. Убрзо је основала свој први бенд под називом “Maja St. Louis” са којим је наступала у клубовима по целом региону.Такође, била је члан бенда “MARAQYA” са својим братом Марком Стојановић Лоуисом. 2013. године се такмичила у “X Фактору” где је била међу десет финалиста.

Коментари (1)