Уредник британског издања магазина "Вог" (Вогуе) Едвард Енинфул објавио је да је издање, у којем је Меган Маркл била гошћа уредница, најбрже распродат број у историји овог магазина у Великој Британији.

Како би то прославила, супруга британског принца Харија је на Инстаграму објавила снимак на којем она и Енинфул причају о овом значајном издању.

Прочитајте још: Права одлука: Меган Маркл много срећнија откад је отишла из Енглеске

Видно расположена и насмејана, у једном тренутку саговорнику поклања шешир са шљокицама, Енинфул инсистира на томе да је Меган Маркл рођена уредница, преноси часопис Хелло.

"Никада нисам видио ништа слично. Била си укључена у читав процес, од почетка до краја", истакао је Енинфул.

Додао је и да је био веома узбуђен када је ушао у Кенсингтонску палату како би се састао с Меган Маркл.

Војвоткиња је истакла да је модни елемент часописа ипак препустила професионалцима.

"Једино што сам их питала било је: ''Јесте ли упознати с краљевским модним стилом и кодексом облачења?'' и ''Можете ли у овом броју представити одећу која је направљена од одрживих материјала?'' Тек тада сам без проблема све препустила стручњацима", рекла је Меган.

Уредник је рекао да је војвоткиња желела да фокус буде на женама које мењају свет и које чине невероватне ствари јер је управо то срж британског "Вога".

Маркл се дотакла и сада већ познатог огледала које је поставила на централни део насловне странице, преноси Б92.нет.

"Срећом, огледало је нашло своје место на насловној страници, желела сам да свако ко купи часопис може себе да види у њему, веома сам поносна што смо то постигли", рекла је Маркл.

Када је први пут најављено да ће она бити гостујућа уредница септембарског издања "Вог", она је издала саопштење:

"Протеклих седам месеци су за мене били веома драгоцени. Сарадња с Едвардом, како бисмо заједно фокус часописа усмерили на одређене вредности, узроке и људе који данас мењају свет, непроцењива је. Надам се да це сви моћи да осете снагу колектива у разноврсном избору жена које смо изабрали за насловницу. Надам се да ће се публика осећати надахнуто као и ја ''снагама промена'' које ће пронаћи на овим страницама".