Наташу Беквалац на првом солистичком концерту пратила је секси плавуша која је, судећи по објава на Инстаграму, начисто распаметила мушкарце који су из првих редова могли јасно да је виде.

Реч је о секси Хрватици Тини Walme, једној од најпопуларнијих и најзапосленијих на Балкану.

Тина важи и за једну од најзгоднијих Хрватица, с разлогом, а о њеном таленту за плес сувишно је и говорити.

"Заљубљена сам у свој посао", често истиче Тина која је радила на Северининој турнеји "Магиц тоур", недавно је наступила и уз Јалу брата и бубу Корелија, а гостовала је у спотовима бројних певача са ових простора.

Тина је државна првакиња у латиноамеричким и стандардним плесовима, а у хрватском "Плесу са звездама" прво је била менторка и партнер Јанку Поповићу Воларићу, а затим Давору Гарићу.

Тата ју је одвео на прве часове плеса и одушевио је јер се некада бавио латиноамеричким и стандардним плесовима. Тако је почела њена љубав према плесу.
- У исто време он је водио плесне турнире, па је моја љубав све више расла, а и мама ми је радила хаљине, лепила шљокице, тако да је заправо цела породица била у плесу. Поред тога, још сам плесала са братом - рекла је једном Тина за ИН магазин.

Она и брат данас држе плесни клуб.

- Мој брат је моја стијена и моја највећа подршка. Битно ми је његово мишљење и увек њега првог назовем ако желим чути искрен одговор. Једини је који ме смири и зна тачно како функционишем. У послу се надопуњујемо и једноставно то не би ни са ким другим ишло тако. Постоје препирке, али брзо то решимо. Родитељи су нас учили од малена да је породица најбитнија, тако да брзо заборавимо на све лоше - искрено је признала Тина прошле године за Дневник.хр

- Сваки професионални спорт је тежак и увијек има одрицања, као и озљеда. Ми једноставно не знамо што је то слободан дан, празник, годишњи одмор. Није лако, али ако то волиш вриједи сваку сузу, потрошени сат проведен у дворани и сваки крвави жуљ - рекла је тада Тина.

- Моји тренинзи подразумевају загревање, плесање по неколико сати, те истезање. Наравно, ту је и слагање кореографије за које треба одређено време. Одрадим свакако и вежбе снаге. Волела бих да нађем времена и за теретану, али тренутно то није могуће - испричала је тада ова лепотица.Тина има секси, дугу косу, а каже да плаву боју нема намеру да мења.

- Тајна је у томе да ја стварно имам одличне фризере, а имам и јако пуно косе. Верујте ми, ако ми је коса у репу 10 минута почне ме болети глава од тежине. Осим тога доста је захвална, јер имам ли валове, равну косу или коврџаву, стајаће док је не оперем. Једног дана сам једноставно рекла фризерки да бих нешто променила и тако сам одлучила бити плавља. Срећна сам са бојом своје косе и не размишљам да се враћам у стару - признала је тада.

(Телеграф.рс)