БЕЗ трена предаха, певала је у петак вече најпопуларнија Новосађанка. Наташа Беквалац напунила је у петак вече београдску "Штарк арену" и тражила се карта више. Све је било у знаку љубави. И костими и игра и песме.

Спектакуларан концерт био је круна њене 20 година дуге каријере. Сам њен долазак на бину изазвао је вриску. Мала плава се спуштала преко пола "Арене".

- Добро вече, Београде - поручила је окупљеним фановима. - Да ли сте ми добро? Хоћу да љубав ноћас буде једини језик којим говоримо. Добродошли на "СОС за љубав шоу".

Спектакл је почео песмом "Ја сам добро". А онда су се ређали Натини хитови - "Лудак", "Краљица нових љубави", "Мило моје", "Најгора", "Лаве мој"...

Сваку песму пратила је посебна кореографија и група плесача. Посебан гост са којом је Беквалчева отпевала две песме била је Емина Јаховић. Уз "Господина", певале су и "Мушко, више не могу". Бину је на неколико минута заузела и њена сестричина Зоја, које је потврдила да им је музикалност у крви.

Сузе су се често сливале низ Натино лице. Посебно када је певала песму "Сине моје", која је написана за њене ћерке.

- Хвала, Београде, на најлепшој ноћи коју сам икад доживела у животу. Хвала вам што се опет осећам вредном - поручила је Наташа Беквалац на спектаклу.