Искрено и емотивно: Нови албум Александре Радовић „Предворје живота“ (ВИДЕО)

Дејан Ћирић

14. 02. 2020. у 15:51

Искрено и емотивно: Нови албум Александре Радовић „Предворје живота“ (ВИДЕО)

Фото: Немања Новаковић

Поп дива јединственог гласа, поклонила је данас публици нове песме обједињене на петом студијском албуму „Предворје живота“
Позната уметница не одустаје од свог препознатљивог стила, зато и њене нове песме карактеришу емотивни текстови и квалитетан поп звук. Уз врхунски тим сарадника, кроз девет брижљиво одабраних композиција, Александра Радовић и овим музичким материјалом аудиторијуму нуди искрене приче о љубави, патњи, тренуцима среће и бола, преиспитивању...

Прочитајте још: Биковић и Бајага објавили заједничку песму: Послушајте "Дарију" (ВИДЕО)

- Нови албум је, као и сви претходни посвећен љубави. Верујем да се сви ми често преиспитујемо и покушавамо да схватимо суштину љубави и уопште односа у љубави и зато моје нове песме преносе та размишљања. Шта сматрамо добрим и правим, шта су можда лошим или погрешним односима и изборима, где смо можда погрешили, шта смо исправно урадили, за чим жалимо а шта нас усрећује, или треба да буде утеха. То су, заправо, нека гласна преиспитивања у којима свако од нас може да пронађе делић себе и своје љубавне приче - каже Александра за "Новости Онлине".

Уз три песме, које су раније објављене као синглови, „Љубави моја“, „Не волим те“ и „Где ћеш ову ноћ“, на новом албуму је још шест нумера: „Не, хвала“, „Пазл“, „Живим бол“, „Пољуби ме“ и насловна „Предворје живота“.

- Овај албум је настајао у најрастерећенијем периоду мог живота. То је било време када сам највише спознала и прихватила себе, али и растерећеније пришла самим песмама. Ослонила сам се на лепоту једноставности мелодија, аранжмана, на чисту емоцију која је увек била заштитни знак мојих песама - каже позната музичарка.

И овога пута, остварила је сарадњу са сталном, доказаном екипом сарадника:

- Албум је продуцирао Махир Сарихоџић, са којим сам сарађивала и на претходном албуму „Царство“. Испоставило се да одлично сарађујемо, употпуњујемо се у уметничком смислу и зато смо наставили. Александра Милутиновић је један од већинских аутора и нас две сарађујемо још од песме "“Као со у мору“. Уверила сам се да публика воли спој нас две - њене стихове у мојој интерпретацији. Потом, као аутори на овом албуму заступљени смо Горан Ковачић и ја. Придружио нам се и млади сарадник, Бојан Јововић, који је компоновао песму “Живим бол - додаје Александра.

За све песме са новог албума снимљени су и видео спотови, који су такође објављени на Јутјуб каналу Александре Радовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације