Уочи премијере романтичне комедије "Хотел Београд" данас је објављена песма "Дарија" коју су заједнички извели управо Бајага и Биковић.


"Ова песма је направљена за филм Хотел Београд као знак захвалности нашој предивној глумици Дијани, која је својим талентом и вером у овај подухват учинила да Београд и Србија засијају новим сјајем под филмским рефлекторима", објаснио је Милош Биковић.


Он се посебно захвалио и Бајаги.


"Одрастао сам уз твоје песме. Част ми је што сам са тобом легендо поделио ову мрву стваралаштва" казао је Биковић.


Осим што ће све заљубљене обрадовати песмом, обрадоваће их и нови филм "Хотел Београд" у којој Милош Биковић игра главну улогу веселог српског заводника који после низа перипетија изненада у Београду среће своју руску љубав Дарију.


У романтичној атмосфери њихова осећања поново се распламсавају, упркос сутуацији која није наклоњена њиховој љубави. Прелепу Дарију - Дашу игра млада руска глумица Дијана Пожарскаја.


Љубитељи ТВ серијала "Кухиња" и "Хотел Елеон" моћи ће да уживају у новим заплетима уиграног тандем из ових руских остварења. Поред Биковића и Пожарскаје, у овом филмском остварењу придружује се и велики број домаћих глумаца попут Јелисавете Теодосић, Миодрага Радоњића, Љубомира Бандовића, Срђана Жике Тодировића, али и многих других.


Премијера филма "Хотел Београд" заказана је за 10. март у Београду, а карте се већ налазе у продаји на благајни Сава центра и продајним местима Тицкетса.


Филм ће се наћи на редовном биоскопском репертоару од 12. марта.