ВЕЛИКА новост на Радио Новостима. Нови главни уредник је, од уторка 11. фебруара, Наталија Милосављевић, доскорашња водитељка Радија С, слушаоцима најпознатија по емисији "Дан са Наталијом".

На "Радију С" је провела 14 година, а у њеном гласу слушаоци уживају већ 22 године. Почела је на Радио Роди, где јој је учитељ био покојни Драган Јелић, легенда радио-новинарства. Уредничка функција јој није страна - са успехом је, пре петнаестак година, водила Радио Перпер, тада једну од најслушанијих станица у Београду.

- Врло брзо сам се договорила са људима из Радија Новости да станици вратимо стари сјај, и да нешто ново од пролећа понудимо Београђанима - уз препознатљив осмех каже за наш лист Наталија. - Слушаоци могу ускоро да очекују новитете на 104,7 мегахерца. Између осталог, и ја ћу се врло брзо придружити колегама пред микрофоном. Од марта ћу поново да водим емисију "Дан са Наталијом".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Због МИНИЋА Јоване Јоксимовић у јутарњем Србија се дигла на ноге: Водитељка је данима ћутала, а сада ИМА ОДГОВОР (ФОТО)

Милосављевићева је истакла:

- Драго ми је да сам наишла на екипу људи који су спремни на промене. Желимо да будемо што забавнији, али, да не буде забуне, Радио Новости неће мењати свој препознатљив информативни програм.