Ана Николић опет завршила у болници: Раста се тамо створио брзином светлости, сатима је био уз њу

Novosti online

12. 02. 2020. у 22:51

Ана Николић опет завршила у болници: Раста се тамо створио брзином светлости, сатима је био уз њу
Познато је да је Ана смршала за кратак период више од 35 килограма и да се држи посебног режима исхране
Ана Николић недавно је у Мароку снимала спот цео дан и целу ноћ, а онда је дошло до незгоде. Познато је да је Ана смршала за кратак период више од 35 килограма и да се држи посебног режима исхране. Због ове ригорозне дијете певачица је колабирала и завршила у болници. Стефан Ђурић Раста се наводно створио брзином светлости у болници и био уз њу све време.

- Она се сто пута дневно пресвуче, промени шминку, фризуру, стајлинг, ма не стиже ни да једе. Мало се спава, пуно се ради и то је довело до тога да колабира. Ана је перфекциониста, у стању је да по сто пута дневно понови исту сцену, па уместо планираних пет сати. На снимању се остане и 15, а у међувремену ништа не поједе, само наздрави са екипом и попије по коју чашицу да дође себи - рекао је извор, па додао:

- Кад се срушила на снимању, ставили су је је у кола и одвезли у најближу болницу. Доктори су је прегледали и констатовали да је све у реду, али да јој је исцрпљен организам. Дали су јој инфузију и преписали терапију. Наравно, одмор, што она није испоштовала јер мора да заврши све планирано за те две недеље.

Након повратка у Србију, Ана је опет колабирала и поново је завршила у болници. С обзиром да је ово други пут, у кратком периоду, да јој се слошило, Николићева је затражила лекарску помоћ. Кад је смештена у амбуланту једне приватне клинике, одмах је добила инфузију. Ана је позвала свог бившег супруга, а не свог тренутног изабраника. Извор из болнице је открио да се репер створио брзином светлости и да је јурио докторе по клиници како би се распитао шта се дешава са његовом бившом женом.

- Ани је лакнуло када га је угледала. Раста је одмах притрчао да је загрли и да је утеши. Видело се да јој није било свеједно и да јој је баш значио његов долазак. Ја мислим да ће њих двоје бити поново заједно. Ма какви нови партнери, то су само приче. Види се да се Ана и Раста још увек воле. Ипак они имају заједничко дете које ће их цео живот везивати. Чекао је са њом сатима док је примала инфузију и радила потребне анализе. Остали су сатима на клиници, али сва срећа, није било ништа озбиљније. Пустили су је истог дана да оде куће. Видела сам да су отишли заједно његовим колима, а он јој је помогао да дође до аутомобила пошто је била исцрпљена након непреспаване ноћи - рекла је медицинска сестра.

(Свет.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)