Ако сте мислили да је Меган Маркл много, много срећнија откад је напустила краљевску породицу, у праву сте, пише Космополитан.


У изјави за једне новине, извор близак глумици рекао је да је она очигледно "живнула", након објаве да она и принц Хари одступају као старији чланови краљевске породице. Судећи према овом извору, "догодила се огромна промена када се Меган вратила у Канаду (након објаве да се повлаче сскраљевских дужности)".


"Може се рећи да је она пуно мање под стресом", додаје извор.


Прочитајте још: Меган Маркл: Није било потребе да учествујем на састанку


Ова изјава дошла је убрзо након што су, раније ове недље, медији пренели вест да су, откад су одлучили да напустекраљевску породицу, Меган и Хари "скинули велики терет са својих леђа". Њих двоје су рекли да воле Канаду, а извор близак њима рекао је и:


"Они уживају умирном животу. Одлазе у дуге шетње, баве се јогом, а Меган кува. Заиста су прави, кућни типови, који воле да се играју са Арчиејем и псима."


Још пре пар недељаобјављено је да се Меган "осећа слободном" и "да никад није била срећнија... Срећнаје што је отишла из Лондона." Чини се како су Меган и Хари задовољни својом одлуком да одступе од краљевских дужности и живе нормалнијим животом. Уз то, на једном недавно одржаном догађају, принц Хари је рекао како није зажалио због одлуке да напусти краљевску породицу.


Јасно је да ствари, за сада, функционшу добро.


Ипак, њих двоје још нису службено завршили с краљевским дужностима. Они ће се следећегмесеца вратити у Енглеску како би извршили "последњи круг службених обавеза". После тога, враћају се свом срећнијем животу у Ванкуверу.