Поп дива Наташа Беквалац неретко истиче да јој је у животу највећа подршка породица и да се на постигнутом успеху може захвалити само мами Мири.

- Мама ми је највише помогла у каријери. Јако је битно да дете, када нешто наше као животну инспирацију или одабере нешто што ће му касније у животу бити професија, да има подршку родитеља. Мој тата често није био код куће, с обзиром на то да је био фудбалер, па фудбалски тренер, није био толико са нама, био је тамо где су га ангажмани водили, али мама је та која је била увек уз нас, поготово уз мене и она је главна и одговорна за све што се мени и данас дешава - рекла је Наташа.

Прочитајте још: Није могла да стоји на ногама: Позлило Наташи Беквалац

Међутим, мама Мира је у разговору о својој ћерки открила многе ствари, али и једну анегдоту коју јој није никада заборавила.

- Обожавала је Беби Дол. И учествовала Беби на Тобогану и Наташа узме аутограм од ње, на неком папиру. Она је то чувала, чувала и чувала и ја једном распремам кућу и размишљам шта ће јој тај папир и бацим га. Кад она дође и пита ме где јој је онај папир са аутограмом од Беби Дол. Када сам јој рекла да сам бацила, сатима је драмила и плакала. Морала сам да идем са лампом у контејнер. Гледам да ли ме неко гледа од горе и ровим по контејнеру. И замисли, нађем га. Нађем и вратим јој. Искрено, немам појма, нити ме занима шта је касније урадила с њим - била је искрена Наташина мајка.

(blic.rs)