Северина је пре неколико дана са свих друштвених мрежа скинула Игорово презиме и оставила само своје име, на којем је изградила каријеру.


Како упућени тврде, Кебина снајка појавила се недавно на додели награда на једној телевизији без присуства супруга, што је навело присутне да помисле да на релацији Севе - мали Кеба нешто није у реду, а додатне сумње певачица је изазвала неколико сати касније када је са друштвених мрежа скинула презиме Којић.


- Севе је дошла сама да преузме награду, што је свима било чудно будући да се од Игора готово не раздваја. Да међу њима није све ОК, било је јасно након што су је питали где је Игор, на шта је она кратко одговорила: "Није пошао са мном". Она није желела да одговара на питања везана за свог венчаног супруга, што је све зачудило. Све време је уживала у друштву деце која су била са њом на бини и са њима је ћаскала. Игора није ни поменула, што је до сада било незамисливо. Ако се и десило да некада не крену заједно негде, проводили би време на телефону, што сада није био случај - говори извор који се затекао на лицу места.


Како даље извор наводи, Севе се након примљене награде није задржавала у студију, него је одмах напустила зграду телевизије, а Игор није дошао по њу. Само пар сати касније са Северининог Инстаграм и Фејсбук профила нестало је презиме Којић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Северина описала свој први викенд са сином након што јој је одузето старатељство


Наиме, певачица је обрисала презиме и оставила само своје име. Поред тога, отпратила је и свекра Кебу, кога је до тог тренутка пратила. Игор је још увек на листи Северининих пратилаца и ту је усамљен будући да певачица више не прати ничије активности.


Фото: Printscreen Instagram


У жељи да проверимо наводе до којих смо дошли, покушали смо да ступимо у контакт са Северином како бисмо сазнали из ког разлога се одрекла венчаног презимена, као и због чега је отпратила свекра, али одговора није било.

(alo.rs)