Поп звезда Наташа Беквалац није ни слутила да ће припреме за концерт за Дан заљубљених бити толико напорне! Панонска Барбика, како је многи називају, уморна је и исцрпљена због тога што спава свега неколико сати, што је и сама недавно признала.


Како извор близак певачици открива, њој је током пробе позлило јер је у „Арени“ било веома вруће и умало се онесвестила. Тада је тражила од сарадника да наставе са пробом, а она је отишла на свеж ваздух. У првих неколико минута је покушала да се смири и што пре дође себи како би могла да настави са пробом, али је мањак сна узео данак и није успела да остане на ногама.

Колико је Наташи било лоше, јасно је и по томе што је села на степенице испред улаза у „Штарк арену“ не марећи за пролазнике. Након што се мало опоравила, латила се мобилног телефона. Чини се да ју је позив довољно орасположио, па је убрзо устала и вратила се својим обавезама на проби. Док су је сви саветовали да оде у хотел у којем је смештена и одмори се како би се опоравила за пробу која их је чекала већ сутрадан, она је то одбила.

- Наташа је особа која никада не би признала да јој је нешто напорно или тешко. То што се форсира преко својих граница узело је маха последњих недеља јер пробе много дуже трају и много су напорније. Никог од екипе није зачудило што јој је позлило јер сви знају колико мало једе и спава - каже извор.

(Ало)