На данашњи дан пре годину дана водитељка Деа Ђурђевић доживела је тешку саобраћајну несрећу у којој јој је била откинута рука.


Деа се данас огласила поводом несреће у којој је прошле године тешко повређена.

- “На Војномедицинској академији данас је оперисана пацијенткиња Д.Ђ. (1991), а оперативни захват је трајао око пет сати...” , саопштење ВМА, 07.02.2019.

Пре годину дана почела је моја највећа животна битка. Када сам се пробудила из анестезије, схватила сам да сам у рингу и да сам добила тек прву рунду. Да имам руку којом ћу да се борим помогао је др Марко Бумбаширевић са својим тимом, а да би ми куцало срце, функционисала плућа, опоравила се кичма, карлица...почеле да се померају ноге помогли су ми доктори са ВМА: начелник Мирослав Вукосављевић, Иво Удовичић, Неша Степић, Бобан Ђорђевић, Миомир Шарац, моја дивна Мара.... њих је било много, цео ВМА ради и живи као једна породица. Плус су свој огроман допринос дали сестре и техничари са ВМА и КЦС. Друга рунда је била тешка, мучна, али и дуга. Моји тренери, моја мајка, мој Млађица и моја бака су ми уливали много снаге и давали савете за даљу борбу. А највећа подршка су били моји велики пријатељи (нисам ни знала колико сам богата док се ово није догодило), мој Пинк на челу са Жељком, Милицом и Гораном Гмитрићем који су давали енергију и храброст, као и сви ви које не познајем. ХВАЛА ВАМ НА ТОМЕ! Без вас не бих била жива!!!

Сада је трећа рунда, болан опоравак и враћање у нормалан живот. ПОБЕДИЛА САМ СМРТ! ПОБЕДИЛИ СМО СМРТ! ХВАЛА ВАМ СВИМА- написала је Деа на Инстаграму.