НЕ скривајући узбуђење због предстојећег, највећег концерта у каријери, Наташа Беквалац је, пред бројним новинарима, данас у београдском ресторану "Темперамент" најавила спектакл који ће приредити публици 14. фебруара у, сад је већ извесно, испуњеној "Штарк арени". Концерт је, сасвим у складу са Даном заљубљених, назвала "С.О.С. за љубав", по познатом стиху из рефрена једног од њених највећих хитова, "Мали сигнали".

- Повод за овај наш сусрет је божанствен - с осмехом "од ува до ува" обратила се поп певачица "седмој сили".

Њен наступ у највећој дворани у региону се већ дуже време најављује као "спектакуларан", "незапамћен", уз технику на најсавременијем нивоу...

- Прошли смо кроз цео концерт и - толико тога се дешава. Ипак, никад нисам била од оних који су се хвалили. Волим да се о свему томе прича после, а не да унапред препричавам концерт. И да хоћу, свакако да то не могу да урадим.

На спомен регионалне турнеје, о којој је већ било речи, Наташа је, ипак, "вратила лопту" на београдски концерт.

- Замолила сам цео тим да се фокусирамо само на 14. фебруар. Не могу, тренутно, да размишљам ни о чему другом.

У име организатора "Скај мјузика", власник Миленко Шкарић је истакао да за концерт влада "незапамћено интересовање" и да је, генерално, публика схватила колико се труда, рада и љубави улаже у солистичке концерте, поготово у "Штарк арени".

Редитељ концерта Милош Шаровић има пуне руке посла, али, попут Наташе и осталих актера, не скрива задовољство.


Прочитајте и: Ana Nikolić opet zaljubljena: Našla dečka iz Crne Gore, a on je bivši dečko naše popularne voditeljke- Потрудили смо се да, током трајања концерта, испричамо причу - открива Шаровић. - Он ће бити подељен у четири блока - како визуално, тако и драматуршки. Прича се тиче саме Наташе. Захтев је од почетка био да то има везе са њеном публиком и опусом.

Шаровић је најавио да ће та четири блока бити потпуно различита.

- Покушаћемо да испричамо одређене приче арт-ворковима и кратким филмовима између блокова. Све то има везе са Наташином енергијом и порукама. Имаћемо на сцени више од 100 костима. Трудили смо се да радимо онако се ради и у свету. Сценографски елементи ће бити занимљиви, не онакви какве смо навикли да видимо код нас.

Кореограф ангажован за овај концерт, Жига Сотлар, долази из Словеније.

- Јако ми је драго што сарађујем са Наташом и целим тимом - не скрива Сотлар. - Нису битне ни паре ни ништа друго, већ да се, стварно, направи спектакл. Наташа је један од ретких извођача код којих можеш да осетиш да су "пустили" целу своју душу и срце. То је осетио и мој тим од 20 играча из Словеније.

Током концерта ће бити виђено око 20 кореографија које ће, како се најављује, носити различиту емоцију. Један део замишљене сценографије биће, ипак, изостављен, и то на Наташин захтев, да би више људи могло да уђе у фан-пит.

- Није било тешко бирати између ствари и људи - осврнула се на то певачица.


РЕПРИЗЕ НЕМА, ЕНЕРГИЈА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОНОВИ

БЕЗ обзира на велико интересовање, на конференцији је истакнуто да је 14. фебруар једини датум, односно, да другог концерта неће бити. Организатори су уверени да би и он био распродат, међутим Наташа сматра да ово што ће да приреди београдској публици не може да понови на адекватан начин, односно, да енергија другог концерта не би била иста.