Анастасија Ражнатовић пре неколико дана подигла је буру на друштвеним мрежама, када је поделила објаву која се тиче богатства, материјалних ствари и богатих људи, а сада је уследило и објашњење.


Анастасија је том приликом поделила статус једног корисника друштвених мрежа:


- Јесте ли знали да када сликате ствари које купујете, или када се возите авионом па сликате милион сторија из авиона, па снимате боце кад изађете, то није доказ да ви имате пара, него само да нисте навикли на те ствари и то се онда зове комплекс.

Након ове објаве уследили су бројни коментари, па је млада певачица осетила потребу да појасни због чега је поделила поменути статус и да “реши полемику око поста”.

- Нисте нажалост схватили поенту онога што је особа иза тог твита желела да каже, а ја да пренесем. Поента је била да се да до знања људима који сматрају да је Инстаграм живот и који користе Инстаграм у сврху тога да се хвале својим прескупим сатовима, шампањцима у граду, луксузним крпицама итд, да их то не чини бољим и вреднијим од других, нити их, као што сматрају што више новца чини богатијим. Ово нема везе са мојим одрастањем, нити прозивањем људи који нису себи поменуте ствари могли да приуште током живота - написала је Анастасија на Инстаграму.

Фото: Инстаграм


- Напротив, баш због тих истих људи, промовисање свега тога је пре свега неукусно и лажно у већини случајева. Наравно, има људи који све то поседују, али немају ту врсту “комплекса” да то морају да деле јавно... Жао ми је што су поједини овај "репост" схватили на погрешан начин, али надам се да је сада поента свима јасна - додала је певачица.