Водитељ Огњен Амиџић (44) објавио је песму "Додај гас" коју је држао у тајности скоро три месеца, а коју је снимио са супругом Данијелом Димитровском (32).


Екранизацију нумере пар је урадио на Малдивима, где су недавно боравили на одмору, а интересантно је да су цео спот снимили сами, мобилним телефоном.


Иако Данијела није имала у плану да се икада лати микрофона, живот ју је демантовао.


Наиме, како сазнајемо, прави разлог због ког је манекенка одлучила да сними песму са супругом је њихова опклада.


- Њих двоје су се договорили да се нађу на ручку у једном београдском ресторану након што заврше пословне обавезе. Огњен је стигао на време и било је извесно да Данијела касни, али она то није хтела да призна. Због тога је предложио опкладу јер је био убеђен да његова жена не стиже, док је она пристала мислећи да ће га прећи. У случају победе Данијела је могла да бира поклон, али у случају да изгуби пристала је да запева са супругом, а остало је већ историја… - прича наш извор.


Димитровска не планира да се бави певањем у будућности, већ је ово била жеља коју је испунила свом супругу, а судећи по првим реакцијама публике, нумера "Додај гас" ће бити прави хит.


Поред симпатичне музике и текста сви су приметили Данијелин савршени изглед која у купаћим костимима изгледа бомбастично.