Најмлађа милијардерка на свету Кајли Џенер (22) је често летела хеликоптером Кобија Брајанта, а пре два месеца га је изнајмила за 3. рођендан братичине Дрим Кардашијан (3).

Кајли Џенер не може да верује да су Коби Брајант и његова ћерка Ђијана изгубили своје животе у истом хеликоптеру у ком су се 29. новембра возиле она и Дрим Кардашијан.

Кајли је неколико пута летела у хеликоптеру у ком су Коби Брајант и његова 13-годишња ћерка Ђијана провели своје последње тренутке живота, пре фаталне несреће у Калабасасу 26. јануара.

Власница "Kylie Cosmetics-a" је открила ову застрашујућу вест док је одавала почаст НБА прваку и Ђијани дан након трагедије на свом Инстаграм Сторију. Кајли је објавила фотографију свих девет жртава уз речи:

- Почивајте у миру и помолимо се за ове породице... И даље не могу да поверујем да се ово десило. То је био хеликоптер којим сам летела с времена на време заједно са пилотом Аром. Он је био тако диван човек - написала је Кајли на свом Инстаграм сторију.

Пилот Ара Зобајан (50) на кога је Кајли мислила, је погинуо заједно са Кобијем, Ђијаном и још 6 путника који су летели Кобијевим приватним хеликоптером "Сикорскy с-76Б".

- Чувајте своје ближње - додала је Кајли.

Једна од њених ближњих је и Дрим Кардашијан, ћерка Кајлиног брата Роба Кардашијана (32) и Блек Чајне (31), која је прославила свој 3. рођендан у истом хеликоптеру 2 и по месеца пре несреће.

Пре два ипо месеца Кајли је поделила фотографију Дрим испред Кобијевог хеликоптера. Она је тада написала на свом Инстаграм сторију:

- Њена прва вожња хеликоптером - написала је Кајли.

Дан пре него што је Кајли оплакивала Кобија и смрт других жртава, овај хеликоптер је кренуо према спортској академији "Мамба", где је Ђијана Брајант требало да игра на кошаркашком турниру. Услови су били магловити, толико да су хеликоптери из Лос Анђелеса тог дана били приземљени.

Међутим, Кобијевом пилоту дате су посебне инструкције за летење кроз маглу, према звуку који су размењивали Ара и контролори ваздушног саобрац́аја. Хеликоптер се срушио у Калабасасу након чега је букнуо пожар, мада се правик узрок пада још увек истражује.