Са тим дебелим женама не комуницирам!: Јелена упутила бруталне речи Ани Николић, па поменула Цецу

NovostiOnline

26. 01. 2020. у 14:16

Са тим дебелим женама не комуницирам!: Јелена упутила бруталне речи Ани Николић, па поменула Цецу

Фото: Инстаграм

Певачица Јелена Карлеуша проговорила је о својој борби са вишком килограма, па брутално прокоментарисала певачице Ану Николић и Светлану Цецу Ражнатовић
Певачица Јелена Карлеуша проговорила је о својој борби са вишком килограма, па брутално прокоментарисала певачице Ану Николић и Светлану Цецу Ражнатовић.

Карлеуша је открила да је до витке линије дошла захваљујући специјалном режиму исхране, а након што је причала о својој килажи, певачица је пред камерама ИДЈТВ открила да ли се чула са колегиницом Аном, која је такође у претходном периоду имала проблема са килажом.

- Извини, на коју Ану мислиш? То питање треба да поставиш Цеци, ја са тим дебелим женама не комуницирам - питала је Јелена.

Подсетимо, Ана и Јелена биле су у коректним односима, међутим последњих година њих две у више наврата јавно су размениле прозивке.

- Ми у овом послу углавном смо окружени лажним људима и имамо мало искрених правих пријатеља, који су ту кад је тешко. Нисам јој ни мајка, ни брат, ни муж. Одавно се не дружимо јер је она утриповала да јој је Цеца пријатељ, али, ето, имам потребу ово да кажем. Можда сада неће, али једног дана ће схватити. Желим јој сву срећу овог света јер је добар човек - признала је Карлеуша у једном интервјуу, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

vladimir

26.01.2020. 15:41

.... ova osoba je BOLESNA, genetski "oštećena", to tvrdim od prvog komentara! I nije mi jasno što posvećujete prostor individui, koja ne poseduje NIJEDAN kvalitet!