„Ја то волим и морам“: Дарко Лазић се НЕ СМИРУЈЕ, поново га вуче адреналин

Novosti Online

25. 01. 2020. у 18:12

„Ја то волим и морам“: Дарко Лазић се НЕ СМИРУЈЕ, поново га вуче адреналин

Дарко Лазић Фото: Инстаграм

Певач не крије да жели да ради све као и пре тешкe саобраћајне несреће
Певач Дарко Лазић (28), пре више од годину дана, у тешкој саобраћајној несрећи озбијно је повређен. Он се и даље опоравља, а тврди да његово здравствено стање није као што је било пре несреће.

Прочитајте још: Скандал на наступу Дарка Лазић: Појавила се девојка тврдећи да је певач отац њеног трогодишњег детета

- Не осећам се ни близу као пре несреће, али је врло битно да човек има јаку вољу да се опорави и бори против тога. Наравно, не може то бити као што је било. Борац сам и волим живот, борим се да се вратим на оно старо, иако знам да је то немогуће. Битно је да је у глави чисто и да размишљам позитивно - рекао је Дарко за Avaz.ba.

- Кад је живот у питању, човек је спреман да издржи многе ствари и да се избори. Једно време био сам разочаран што ми се све то догодило и био сам утучен. После сваке кише дође сунце. Баш тада се догодило да Марина каже да је трудна и то је нешто што ме одржало и дало ми мотивацију за даљи живот - рекао је певач.

Лазић не крије да жели да ради све као и пре тешкe саобраћајне несреће коју је доживео.

- Поновно долази адреналин. Возио сам моторне саонице, сви говоре "како ћеш", али ја то волим и морам, то ми даје мотивацију за живот. Ако нешто не могу, будем утучен. Желим све што сам радио пре. Хоћу поновно да пробам, али не све, на неке ствари стављам тачку - закључио је Дарко.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

maniks

25.01.2020. 19:58

Mene interesuje kao gradjanina dali ce ovaj nadobudni da krivicno odgovara zbog voznje pod uticajem narkotika, zbog voznje jer nema ni vozacku dozvolu, zbog ugrozavanja bezbednosti saobracaja... sta je sa time ili nismo svi isti pred zakonom mada se jedan ubi objasnjavajuci da smo svi jednaki pred zakonom.