Певач Дарко Лазић (28), пре више од годину дана, у тешкој саобраћајној несрећи озбијно је повређен. Он се и даље опоравља, а тврди да његово здравствено стање није као што је било пре несреће.

Прочитајте још: Скандал на наступу Дарка Лазић: Појавила се девојка тврдећи да је певач отац њеног трогодишњег детета

- Не осећам се ни близу као пре несреће, али је врло битно да човек има јаку вољу да се опорави и бори против тога. Наравно, не може то бити као што је било. Борац сам и волим живот, борим се да се вратим на оно старо, иако знам да је то немогуће. Битно је да је у глави чисто и да размишљам позитивно - рекао је Дарко за Avaz.ba.

- Кад је живот у питању, човек је спреман да издржи многе ствари и да се избори. Једно време био сам разочаран што ми се све то догодило и био сам утучен. После сваке кише дође сунце. Баш тада се догодило да Марина каже да је трудна и то је нешто што ме одржало и дало ми мотивацију за даљи живот - рекао је певач.

Лазић не крије да жели да ради све као и пре тешкe саобраћајне несреће коју је доживео.

- Поновно долази адреналин. Возио сам моторне саонице, сви говоре "како ћеш", али ја то волим и морам, то ми даје мотивацију за живот. Ако нешто не могу, будем утучен. Желим све што сам радио пре. Хоћу поновно да пробам, али не све, на неке ствари стављам тачку - закључио је Дарко.