Након једног од најуспешнијих синглова представљених током протекле године “Моје прољеће”, Јелена Розга нам на самом почетку 2020. доноси нову нумеру “Свето Писмо”.


Песмом са јаком емоцијом и поруком која вас тера да себи поставите питање да ли је љубав заиста довољна? Сплићанка моћног гласа је, изгледа, још једном померила границе.

- “Свето писмо” је нумера која вас једноставно тера да себи поставите питање које данас чучи у сваком од нас. Да ли је само љубав довољна да преживи сва искушења и проблеме или је, ипак, потребно нешто више? Верујем да смо се сви барем једном ово запитали, и сама покушавам доћи до одговора којег и даље нема, али верујем у љубав и желим да верујем целим бићем да је сама по себи она ипак довољна, иако ме је демантовала у животу, као и многе од нас - изјавила је Јелена за Новости онлине, а ову нумеру ћемо премијерно чути на њеном Јутјуб каналу,у понедељак 27. јануара, тачно у подне.

Фото: П. Виловић

“Свето писмо” нас враћа на почетак Јеленине каријере када су рођене песме које деценијама живе у пуном сјају правих хитова, али овог пута уз јединствену креативност Дарка Димитрова, који потписује аранжман, док је за музику и текст заслужан двојац Тончи и Вјекослава Хуљић.

Фото: П. Виловић