Поред могућности да проверите своје знање и осећај кладећи се на Оскар 2020, Греми награде или квалификације за европско првенство у фудбалу које се одржава ове године, компанија Mozzart вам пружа могућност да окушате срећу и зарадите типујући на другу по реду доделу награда Music Awards Ceremony (MAC), која се одржава 27. јануара у Штарк Арени. Хуманитарни аспект MAC-а подржава и ова друштвено одговорна компанија, која ће цео приход од уплата наменити за програме подршке родној равноправности.

Према процени Mozzart-ових букмејкера, највеће шансе за освајање награде у категорији нови извођач има млада певачица Ангелина и понуђена квота на њену победу је 1.15. Уколико, ипак, верујете да ће титулу у овој конкуренцији однети њена позната колегеница Луна Ђо (6.00), на уложених 500 динара можете да освојите 3000. Клађењем на све популарнију Бресквицу коју је прославио хит Кораци у ноћи, на уложених 1000, са квотом 9.00 зарадићете чак 9000 динара!

Сви који желе да уз Mozzart-ов тикет гледање MAC-а учине узбудљивијим кладећи се на своје омиљене звезде, добро се забаве, а уз то и да зараде, могу да дају своје прогнозе у оквиру категорија трап колаборација, нови извођач и поп колаборација.

Уколико сматрате да ће највише гласова публике у категорији трап колаборација освојити Тања Савић и Цорона за које је квота 50.0, на уложених 500 добићете невероватних 25000 динара! Мање квоте, тј. највеће шансе за освајање награде у овој категорији имају Јелена Карлеуша и Газда Паја (2.20), Јала Брат, Буба Corelli и Сенидах (2.30), као и Coby и Senidah (3.20).

Многе ће обрадовати и могућност да у оквиру категорије поп колаборација своје поверење поклоне својим омиљеним музичким звездама међу којима су Сергеј Ћетковић и Who See (2.15), Наташа Беквалац и Coby (30.0), Данијела Карић и Иван Милеуснић (30.0)...

Сви играчи који на Mozzart-овим уплатно-исплатним местима широм Србије, БиХ и Македоније, као и на сајту ове компаније саставе свој тикет кладећи се на MAC, директно ће пружити подршку програмима родне равноправности, будући да ће Mozzart сав приход од уплата донирати у хуманитране сврхе.

Родну равноправност као хуманитарни аспект MAC-а, подржала је и национална амбасадорка УНИЦЕФ-а Ана Ивановић, а људи добре воље такође могу дати подршку овој хуманој мисији, будући да ће сав приход од продаје MAC мајица и део прихода од продаје улазница организатор тако]е издвојити у хуманитарне сврхе.

(ПР)