Након што је објављено да су Милица Тодоровић и Петар Стругар у емотивној вези нагађања о пикантеријама везаним за овај пар нису престајала - како су се смували, где, ко је кога пољубио...

Милица Тодоровић је синоћ гостовала у емисји Огњена Амиџића, где је званично потврдила да су она и глумац заљубљени, али открила и како су се упознали и ко је кога ту мувао, као и колико често воде љубав.

- Јесмо, у вези смо можда мање од три месеца смо заједно. Код мене из везе у везу, ја се прилепим као крпељ и не можеш да се отарасиш. Коњ нас је смувао - рекла је певачица.

- Ја сам снимала песму за спот и требао ми је коњ, није ми падало на памет да се заљубљујем. Дошла сам, упознала Петра и коња који је његов, а сада већ заједнички. После сам му послала поруку да му је леп коњ, рекао ми је да личим на Јелену Карлеушу, па смо се дописивали, допало ми се што је духовит. Код мене све одмах, али он је мене мувао, нисам ја њега - насмејала је све Милица у емисији Амиџи шоу.

Милица је признала и да Петар не хрче, а да она хрче када спава и да ју је глумац будио због тога. На питање водитеља да ли то значи да су већ спавали заједно, Милица је ћутала, али је касније открила колико пута је највише водила љубав у току једног дана.

- Можда пет, шест пута, тако некако - истакла је, да би потом открила да се то догодило баш са Петром.

У току емисије као изненађење појавио се и сам глумац. Милица се расплакала и истакла да јој се ноге тресу од узбуђења.