Цеца Ражнатовић каже да су јој привлачни мушкарци који прате модне трендове и носе уске фармерке, али само ако се притом понашају као мачомени.


- Не смета ми што данас мушкарци носе уске фармерке, јер гардероба је неким људима чиста камуфлажа. Важно ми је да се мушкарац понаша као прави мачомен, да је енергичан и да има став! Жене воле мушкарце који су заштитници у сваком тренутку. Они морају да буду стуб породице и важне фигуре деци док одрастају. Отац мора да пружа сигурност, а мајка нежност и пажњу - рекла је Цеца.

- Максимално се залажем за родну равноправност. Ако је жена способна, зашто јој не дати шансу да ради мушки посао?! Не ради се све у животу на снагу, већ и на памет и виспреност - рекла је фолк звезда. Упркос овом ставу, Ражнатовићева каже да жене и мушкарци треба да буду једнаки у послу.


Цеца је испричала и да у последње време не прати шта се дешава на естради јер се посветила породици.

- Много времена проводим код куће са најмилијима. Немам појма шта се дешава на естради! Имам богат приватни живот, никад се нисам бавила туђим животима. Најважнији ми је сопствени мир на крају дана. Имам трудну снајку, ускоро би требало да добијем и унуче, па имам о чему да размишљам. Не интересује ме комшијско двориште! - рекла је певачица.

(informer.rs)