Звезда Инстаграма Алина Царахова, пореклом из Северне Осетије, недавно је запала за око неколицини корисника интернета због своје очигледне сличности са познатом америчком глумицом Анђелином Џоли.

Прочитајте још: Босанска певачица се УДАЛА ЗА ШЕИКА И ПОСТАЛА 23 СУПРУГА, открива како живи и да ли испуњава брачне обавезе: "Ко да он зна где је која од нас..."

Док неки корисници друштвених мрежа хвале невероватан изглед руске лепотице и диве се њеној сличности са холивудском славном глумицом Анђелином Џоли, постоје и они који тврде да је њен изглед само производ пластичне хирургије.

Упркос чињеници да њених пратилаца тренутно има релативно мало (мање од 20.000), чини се да је све више људи почело да примећује њен леп изглед и шарм.

Коментаришући фотографије које је објавила на мрежи, Алинини обожаваоци похвалили су њен изглед и замолили је да открије тајну своје лепоте.

Међутим, њено појављивање на друштвеним мрежама привукло је велики број критизера, од којих неки истичу да је Алинин изглед само производ пластичне хирургије.


Instagram


Према локалним медијима, Царахова живи релативно скромним животом који се не може упоредити са гламуром холивудске познате личности. Царахова, како се наводи, већину део свог времена посвећује одгајању сина.

Instagram(rs.sputniknews)