Приватни детектив Џими Пул тврди да постоје докази да је репер Тупак Шакур "жив и здрав и живи у Белизеу".


Џими Пул је истраживао Тупакову смрт да види има ли истине у томе да је још увек жив, поготово јер полиција у Лас Вегасу још увек има отворен досије, упркос томе што је убијен 13. септембра 1996.


Детектив је за стране медије рекао да су се у Централној Америци скривале нове информације које указују на то да је репер и даље жив и здрав. Он је на свом Јутјуб каналу објавио нову фотографију репера и уверен је да је реална. На фотографији се види Тупак у 40-им годинама и позира са обожаватељем у ресторану.


- Процурила је нова фотографија. Тупак је жив и добро и живи у Белизеу - написао је дететктив.

Погледајте снимак у којем је наводно фотографија Тупака, као и његов глас:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: БМЊ у ком је убијен Тупак се продаје за 1.75 милиона долара (ВИДЕО)


Присталице покојне звезде нису баш уверени да је фотографија права, коментаришуц́и како "Тупак изгледа као да је фотошопиран“, јер "глава не одговара врату“.


Истражитељ је објавио и аудио снимак за који тврди да у њему управо Тупак разговара с неким.


- Бог је сјајан и пусти ме да се вратим као четрдесетогодишњак...Проклетство човече... Добро сам, немам проблема ни са ким, само желим мир и срећу...Нисам имао где да одем, нико други није хтео да ме прими. Али све што ми је било у глави је да ћу се једног дана вратити! - наводно је рекао Тупак.


Пул верује да је аудио снимак прави и ради на аутентификацији фотографије, али је изјавио да верује да је то део намере репера да пошаље фановима поруку и да их обавести да планира повратак.


У међувремену, филмски продуцент Мајк Дорсеи, радио је на емисијама "Нерешено: Убиства Тупка и злогласног БИГ-а", и замолио полицију из Лас Вегаса да "пусти дух Тупака" да почива у миру и заврши 23-годишње спекулације да је можда још увек жив.


- Тупак је мртав. Разјаснимо то. Све теорије завере су погрешне као и ова текуц́а претпоставка, фотографије и снимци. Полиција коначно може да оконча овај случај и да призна све доказе који постоје да је мртав - рекао је Мајк Дорсеи.

- Супротно мишљењу многих, тачно знамо ко је убио Тупака, а исто то зна и полиција - закључио је Мајк.

(telegraf.rs)