ЗА Андријану Савић из Горњег Милановца, званичну мис Србије, у понедељак је Дејан Ковачевић, први човек њене матичне општине, уприличио свечани пријем и чврсто обећао да ће локална самоуправа подржати њен одлазак на избор за мис света, који ће се у децембру одржати у Тајланду!


- Поносни смо што се наша суграђанка Андријана попела на трон најлепше девојке у Србији! На манифестацији "Мис света" представљаће Србију, али и на најбољи могући начин промовисати своју општину.


Прочитајте још - Србија изабрала нову Мис туризма: Јована је најлепша (ФОТО)

Њен завичај ће је подржавати и пратити њене даље успехе - најавио је Ковачевић, поклонивши Андријани монографију "Обреновићи у музејским и другим збиркама Србије и Европе".

Са представницима компаније "Мис Ју" договорено је да се полуфинале избора за мис Србије ове године одржи у оквиру Сабора виолиниста Србије у Прањанима.

Инстаграм

- То повлачи користи, које сама организација доноси, а истакао бих један од њих: бесплатно школовање - нагласио је Ковачевић. Ми ћемо се трудити заједно са Андријаном да вршимо промоцију свих лепота општине Горњи Милановац и да на тај начин повежемо њену титулу мис Србије са општином из које потиче, да тако вршимо и туристичку промоцију.

Инстаграм

Инстаграм