ОД како је пре неколико година почела да се забавља са Вељком Ражнатовићем, Богдана Родић, однедавно Ражнатовић, нашла се у жижи јавности. Цецина снајка била је додуше пристуна повремено у медијима, али као спортиста и тада је изгледала другачије.

Богдана је 2013. године била део јуниорске репрезентације Србије која је у Вуковару освојила бронзану медаљу на првенству Европе. 2015. године са екипом Радивој Кораћ освојила је титулу првака Србије у кошарци. Исте године Богдана је са Кораћем била вицепрвак Женске регионалне лиге и финалиста Купа Милан Цига Васојевић. Током каријере имала је две тешке повреде колена, али то је није спречило да се врати као победник. Носила је дрес са бројем 17. Ипак, и поред свих освојених титула и добре перспективе у кошарци, Богдана је 2015. године донела одлуку да не жели више да се бави спортом.

Пратио ју је глас да је вредна и скромна и тада је почела да ради, што је потврдила и њена мајкаДанијела речима да њена наследница ради у очевој канцеларији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ова фешта ће се дуго памтити: Ово су најбоље фотографије са свадбе Вељка и Богдане (ФОТО)

- Све три ћерке имају радне навике и никад се нису либиле посла. Богдана је некад радила на пијаци, обожавала је да разговара с купцима. Она воли животиње и веома је упућена у комплетно пословање наше породичне фирме. Међутим, како је почела да се школује, одлучила је да са оцем ради у канцеларији. Успешно је завршила вишу пословну школу и радила у породичном бизнису. Ми смо јој указали максимално поверење - поносно је говорила њена мајка.

Међутим и поред вредноће и скомности није одолела да се подвргне естетским корекцијама. И судећи по коментарима, многима је била лепша пре захвата.