Овог недељног јутра појавила се информација да је преминуо старији господин који је налетео на аутомобил који ме управљао супруг певачице Драгице Радосављевић Цакане, адвокат Небојша Негић.

Након свега, Небојша је дао прву изјаву за медије, а затим се уживо уључио и у емисију "Премијера - Викенд специјал".

- Прво бих се захвалио вама на вашем времену и искористио прилику да породици Ђорђевић изјавим саучешће. 24. децмебра прошле године ја сам се враћао са посла из правца Железника ка Сремчици. Ко зна Сремчицу, знају да су тада километарске гужве. Врло је тешко доћи до Сремчице, вози се максимално у просеку од 20 до 30 километара на сат. Уласком у Сремчицу постоје обележени пешачки прелази и све остало... Ја сам стао на једна пешачки прелаз, био сам у колони, да пропустимо пешаке. Даље, након можда 30-ак метара, ја сам чуо једна туп ударац, видео сам једну сенку која ми прелеће преко хаубе и слеће преко хаубе. Моментално сам закочио, несрећни господин је склизнуо са хаубе и пао са мојих кола. Ја га нисам прегазио или било шта урадио да бих га додатно повредио - започео је Небојша своје излагање.

- Ја сам махимално упалио сва четири жмигавца, загрлио човека и држао га у загрљају док нису дошли полиција и хитна помоћ. Полиција је нешто брже дошла, хитна спорије због гужве и свих тих околности. Све време сам покушавао да одржим контакт с њим, да га држим у неком расположењу које би било вид комуникације. Нико ми није рекао ко је то у питању. Сада сам сазнао ко је господин, за разлику од натписа, то није мој комшија. Ми станујемо 10-ак километара удаљени један од другога, али поштујем човека и све врлине за које сам чуо да поседује. Када сам га држао у наручју, тих 20-ак минута, видео сам да се ради о старијем господину - говори супруг Драгице Радосављевић Цакане.

Небојша је истакао и да се редовно интересовао за здравствено стање повређеног, али да му медицинске сестре то нису претерано дозвољавале, с обзиром на то да није члан породице несрећног.

- Ја сам сазнао где се налази, у којој болници, непрестано сам контактирао медицинске сестре. Оне су биле јако љубазне, али су ме молиле да се толико не интересујем, јер не могу да ми дају обавештења, јер нисам члан породице - изјавио је Небојша.


Printscreen Pink


- Држимо се... Небојша и ја од срца жалимо, изјављујемо саучешће. Ми не познајемо ту породицу, али ћемо се потрудити да њима лично изразим саучешће. Неша је овако тужан јер је његов отац тих година, и ти наслови да је он изазвао несрећу, нису тачни - рекла је Цакана.

- Ја не контактирам ни са ким. Ја сам и Нову години и Божић и све празнике провео сам. Не волим патетику, али хтео сам ту неку своју тугу и жал да поделим сам. Нисам се јављао ни ћеркама, ни унуцима, ни никоме - рекао је Небојша са пуним очима суза и дрхтавим гласом.

(Пинк.рс)