Рускиња Даша Жукова, јавности позната по браку с милијардером Романом Абрамовичем, од ког се развела 2017. године, удала се за новог милијардера. Атрактивна 38-годишња Даша упловила је у брак са грчким наследником бродоградилишког царства, Ставроса Ниаркоса, са којим је у вези две и по године.

 Пар је  судбоносно “да” изговорио у монденском Сент Морицу, пред скоро 300 гостију из света спорта, шоубизниса, културе и политике, а званице су биле изненађене премештањем места свечаности дан пред само венчање. Да би све било беспрекорно, пар је издвојио чак 65 милиона долара, а међу гостима је била и једна принцеза.

Принцеза Беатрис која припада британској краљевској породици је присуствовала овом гламурозном венчању, а виђена је и глумица Кејт Хадсон.

Даша Жукова одабрала је бајковиту венчаницу модне куће “Валентино” са раскошним шлепом и високим чипкастим оковратником. Уз њу је носила уредну високу пунђу и дискретан мејкап, док је Ставрос заблистао у тамноплавом оделу и белој кошуљи.Даша Жукова и Ставрос Ниаркос су се верили на лето прошле године, а то су прославили на њеном рођенданском партију, на који су била позвана бројна позната лица из шоубиз света попут Дејвида Бекама, Лив Тајлер, дизајнерке Тори Бирч, модних дизајнера који стоји иза бренда  “Proenza Schouler”, Џека Меколуга и Лазара Хернандеза, Лорен Санто Доминго власнице модне платформе “Moda Operandi” и бројних других.

Жукова се у августу 2017. растала од руског милијардера Романа Абрамовича, власника фудбалског клуба Челзи, а у браку су провели десет година. Петнаест година млађа Даша, кћи руског магната, Абрамовичева је трећа супруга, а у браку су добили двоје деце. Након разовода Даши је припала кућа у Њујорку вредна 92 милиона долара.

– После десет заједничких година донели смо тешку одлуку о разводу, али остаћемо блиски пријатељи, родитељи и партнери у пројектима које смо заједно покренули. Наше двоје деце желимо да одгајамо заједно – писало је у саопштењу које су бивши супружници потписали и објавили у листу “The New York Post”.

Само неколико месеци након што се развела од руског олигарха, фатална Даша је виђена у друштву грчког наследника.