Свима који прате дешавања око британске краљевске породице, односно војводе и војвоткиње од Сасекса, знају да ће се они преселити у Канаду, где ће наставити са животом откако су се финансијски одвојили од принчеве породице.

Сада страни медији јављају како су Меган Маркл и принц Хари вероватно нашли свој дом, а како се наводи, кућа коју желе да купе за “нови живот” који ће почети заједно са сином Арчијем је невероватна.

Наиме, Меган и Хари желе да купе дом у елитном делу западног Ванкувера, Кицилану, где се новчана вредност њихове куће процењује на 21 милион британских фунти, односно 2.898.562.800 динар.

Њихов нови дом је наводно на четири спрата, има шест спаваћих соба, пет купатила, а зидови једне стране куће су потпуно у прозорима како би имали погледа на невероватну природу.


Луксузна кућа, стара 108 година, која има укупно 6.900 квадратних метара поседује и огромну башту, али и потпуну приватност у виду зидина које окружују.

– Меган је изразила интересовање за ову кућу која би била прелепа за њу, Харија и Арчија – рекао је извор из агенције за некретнине.


Како се наводи, у овом крају живе бројне познате личности, угледни мултимилионери и бизнисмени.


Подсећамо, војвода и војвоткиња од Сасекса у среду су изненадили све објавивши да желе “нови радни модел” који ће им омогућити да проведу више времена у Северној Америци и да буду финансијски независни.


Принц Хари и Меган Маркл, који су написали да дубоко верују у улогу монархије и да је њихова подршка краљици “непоколебљива”, желе и да наставе са својим краљевским дужностима.