Супернова: Ево зашто у понуди више нема Н1, Спорт клуба, Нове С...

NovostiOnline

субота, 18. 01. 2020. у 14:27

Супернова: Ево зашто у понуди више нема Н1, Спорт клуба, Нове С...
Корисници кабловског оператора Супернова данас су били изненађени када су увидели да више немају у понуди канале United Media
"United media медиа онемогућила праћење својих канала гледаоцима Супернове", пише у саопштењу кабловског оператора Супернова.

Корисници кабловског оператора Супернова данас су били изненађени када су увидели да више немају у понуди канале United Media, какви су Н1, Нова С, Нова спорт, Спорт клуб...

Супернова се огласила саопштењем у вези са тим:

"У жељи да својим корисницима омогући наставак праћења телевизијских канала који се налазе у United Media портфолију, уз велике напоре покушали смо да постигнемо договор са поменутом компанијом. United Media је доставила неповољнију понуду у односу на то што су имали кабловски оператори у претходном периоду. Наиме, понуда је достављена са изузетно високом ценом, која притом не обухвата дозволу за емитовање свих њихових канала, укључујући Нову С и Нову Спорт. И поред тога, били смо спремни да зарад интереса наших корисника, прихватимо овакве услове, али нажалост, ни то није било довољно", пише у саопштењу Супернове.

У саопштењу пише и ово:

"United Media је отишла корак даље, и у преговорима тражила да се територијално и по броју корисника ограничимо, односно, да се више не ширимо и не развијамо уколико желимо сарадњу са United Media. Такође, велика препрека у преговорима је било недавање Нове Спорт, а без минималне гаранције да ће кључни спортски догађаји остати на Спорт клуб каналима".

Супернова наводи да је пробала да постигне компромис.

"Током преговора, у више наврата покушали смо да пронађемо компромисно решење. Разговарало се и о томе да канали United Media буду у понуди мтс ТВ за шта смо тражили писмену понуду, али је нисмо добили. Нажалост, уместо даљих преговора о наставку сарадње, иако смо прихватили основне елементе уговора, цену и дужину трајања уговора, United Media је неочекивано онемогућила праћење својих канала великом броју гледалаца Супернове".

Супернова истиче да се на тржишту и даље издваја најповољнијом понудом са највећим избором канала, као једини оператор са више од 250 канала у основном пакету.

"Константним богаћењем садржаја, Супернова настоји да одржи висок квалитет услуге, тако да су нашим корисницима од 1. јануара доступни и нови пакети од четири ЦинеСтар канала, нови музички канал Тоxиц као и гејминг канал Арена Еспорт. Највећу новину у понуди најмлађег оператора у Србији представља Маx пакет који обухвата комплетне услуге - доступност свих канала, услугу 'ТВ по твом', максималну брзину кућног интернета од 1 Гигабајта, као и неограничене разговоре ка свим фиксним и мобилним мрежама у националном саобраћају, а кориснике ускоро очекује и могућност куповине телевизора на 24 рате без камате", наводи се у саопштењу.

UNITED MEDIA О ОВОМ СЛУЧАЈУ

"Са жаљењем обавештавамо грађане да и поред наше жеље да се програми United Media и даље налазе у понуди Супернове, нисмо успели да постигнемо договор са Телекомом", саопштено је из United Media. "Оператеру Супернова је још 31. децембра истекао правни основ за емитовање канала United Media. Руководству компаније понуђени су готово исти тржишни услови који су важили и раније, али нажалост, до наставка сарадње није дошло", додају из United Media.


mondo.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)

milan

18.01.2020. 18:12

Ma kakva Supernova,raskidam ugovor,ja volim N1 a unuče pikaboo.Napravili su grešku u koracima.To je kao da Zvezda neće Mesija jer joj je mnogo 1 milion evra.

Pop

18.01.2020. 19:48

Ovo već počinje da me plaši. Podseća me na vreme vladavine Mire Marković. Mora se nešto uraditi, ovako više ne ide.

zardjala kasika

18.01.2020. 20:03

Sport Klub je riknuo kad su prestali da prenose NFL. Bez obzira na to, ipak je steta.

icko

18.01.2020. 23:21

Svi znamo zasto nema Nova S,i N1..Ali zasto nema Sport kluba.. Iskreno verujem United mediji nego Super novoj..Raskinucu ugovor jer me pinkovih 167 kanala ne zanimaju.Ko slusa onu muziku na Toxic,najvece budalastine.Ili vratite kanale ili cete ostati bez 80% korisnika..

Горан Т

19.01.2020. 23:55

Тражићу раскид уговора ако нема Спортклуба!