Након што су принц Хари (35) и Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл (38) објавили како се повлаче с краљевских дужности, Меган је отишла у Канаду.

Британски медији сад шушкају како се краљевски пар више нема намеру да се враћа из Канаде у Велику Британију.

Тврдње су додатно потврђене након што је извор близак краљевској породици открио да су запослени у Фрогмор котиџу примили обавештење да им њихове услуге више нису потребне.

Барем двоје запослених, управник куће и спремачица, премештени су на друге позиције унутар домаћинства, док су остали, међу којима су се нашли кувар и кућне помоћнице обавештени како више неће радити у дому војводе и војвоткиње од Сасекса у Виндзору.

Иако су на имању сви имали посла и није било вишка људи, због одлуке брачног пара да барем део године живе у Канади, запослени једноставно нису потребни. Британски медији тврде да је све ово знак да Меган и Хари више неће вратити у Велику Британију.


То није званично потврђено, али су запосленима већ наводно рекли како могу очекивати промене у наредним данима, док је двоје запослених, који су иначе и живели на имању, добило обавештење да њихове услуге више неће бити потребне.

"Појединцима су већ понуђени други послови у Бакингемској палати. Све је то за њих дошло као велики шок, јер за сваког је од њих била велика част да раде у Фрогмор котиџу", открио је извор близак породици.

Одлука о одступању с краљевске дужности одјекнула је светом, а стручњаци сугеришу да свој будући стил живота могу да финансирају путем интернет уговора и тако зараде милионе.

(24сата.хр)