Након писања медија, који данима нагађају о вези новопеченог пара певачице Милице Тодоровић и глумца Петра Стругара у којима се писало како је пар три месеца у тајној вези и како се ећ спремају да живе заједно и разговарају о свадби, уметник је решио да се огласи.

Петар Стругар је на изненађења многи признао без длаке на језику шта га је највише привукло код Милице, а на питање да ли су то смисао за хумор и позитивна енергија којом она зрачи одговорио је:

– Искрено, да постоји формула и правилник за те ствари неко би досад открио. Шта је тачно утицало не умем да вам одговорим али, да се нешто десило, десило се. Поред свега наведеног, додао бих још много ствари, али о томе ћемо неки други пут – остао је тајанствен глумац.

Наиме, Петар је потврдио и да су су се они упознали у коњичком клубу на снимању Миличиног спота, а овом приликом је открио и да ли је Милица научила да јаше.

– Истина је да смо се упознали на снимању њеног спота за чије сам снимање позајмио свог коња. Међутим, није почела да тренира, још увек скупља храброст, али долази редовно да нам прави друштво – рекао је за поменути лист Петар и изненадио многе својом отвореношћу.

Instagram


Подсећамо, домаћа штампа је јуче писала како Милица Тодоровић и Петар Стругар ускоро отпочињу заједнички живот.

Како се наводи своје заједничко љубавно гнездо планирају за месец дана, највише два, а Милица ће се преселити код Петра који има у плану да среди и прилагоди стан својој новој девојци.

– Њих двоје су нон-стоп заједно, и то од првог дана када су се упознали. Пошто су обоје претходно имали везе, нарочито Милица, која је с бившим дечком провела пет година, прија им овај период највећег узбуђења и не желе да га пропусте. Петар је прави џентлмен, што се Милици изузетно допада, пажљив је и та љубав постаје безусловна. Тако су се договорили да Милица пређе да живи код њега, на шта су обоје потпуно спремни – рекао је извор овог листа и додао:

Instagram


– Свесни су да су обоје познате личности, због чега су под притиском јавности. То је још један од разлога што ће почети да живе заједно, јер ће тако уживати већу слободу. План им је да заједнички живот започну за месец дана, највише два. Пре тога Петар има у плану да среди и прилагоди стан својој новој партнерки, поготово што треба да купи још неке делове намештаја – објашњава лист и каже како је Милица одушевљена овом идејом.

Петар ове наводе није коментарисао.

(Блиц.рс)