Емина Јаховић од бившег супруга Мустафе за рођендан је добила сат једног познатог бренда, за који је певач дао 45.000 евра. Како се наводи, он прво није желео то да јој призна, па је тек на крају вечери поклекао и испричао јој све.

Певачица, иначе, није правила велику прославу. Синови су је обрадовали песмом, цвећем и тортом, а онда није ни слутила да ће њен бивши супруг овако одрешити кесу за њен 38.

"Емина није хтела да прави велико славље за рођендан, већ је организовала вечеру за породицу и пријатеље. Синови Јаман и Јавуз су је изненадили тортом и цвећем, а Мустафа одрешио кесу", испричала је једна њена другарица, па додала:

"Емина се запрепастила кад је видела да јој је купио 'ролекс'. Пала му је у заграљај и љубила га пред свима нама. Испитивала га колико је платио тај поклон, а он је тек на крају вечери посустао и признао да је искеширао чак 45.000 евра."

"Емина и Мустафа не скидају осмех откад су се помирили. Он нам се похвалио да ће Емину и синове водити на луксузан одмор у Швајцарској и да је већ резервисао апартман у једном од најскупљих хотела на Алпима", закључио је извор.