Јутјубер Богдан Илић (23), познатији као Бака Прасе важи за најбољег у свом "послу", а да веома добро може да живи од онога што ради показао је и у последњем видеу у ком је са својим пратиоцам поделио огромну цифру коју је платио као ПДВ, на своју месечну зараду.

Богдан је то учинио пошто га је наљутило омаловажавање и оспоравање његовог рада од стране Јутјуб звезде Михајла Веруовића (18) познатијег као Voyage.

- Не нервирају ме јутјубери певачи, јер нису у рангу са музичарама. Публика коју вуку јутјубер је таква да слушају њихове песме по два, три дана и то је крај. А песме великих звезда као што су Дара Бубамара и, ето, нећу бити лажно скроман - Анђела и ја, наше песме трају дуже и то су песме које доносе профит - реко је Михајло.

Богдан је одлучио да речи младог Михајла демантује, па је у видеу показао уплатницу на којој је његова уплата ПДВ-а (пореза) који је дужан да уплаћује Републици Србија на име своје месечне зараде.

- Ти још увек сигурно радиш на црно, наступаш и добијаш 300 евра у џеп, а мислиш да правиш неки профит. Значи, друже ово је профит! ПДВ за моја месечна примања, значи 20 % од укупне зараде је био 653.390. динара. Е, то је профит! - објаснио је Бака у видеу уз образложену уплатницу на којој се јасно види уплаћена сума.

Оно што је многе шокирало јесте управо ова вртоглава цифра које је само 20% од његове целокупне месечне зараде.

Ако се тачно прерачуна, његова тачна зарада за месец септембра 2019. године износи вртоглавих 3.266.950 динара, односно 27.800 евра!

Бака Прасе је познат као неко ко често воли се похвали луксузним начином живота и материјалним стварима, а иако је поприлично млад у свом власништву поседује два скупоцена "Поршеа" и стан у једном од најлуксузнијих насеља у Београду.


(телеграф.рс)