Певачица Милица Тодоровић и гумац Петар Стругар у тајној су емотивној вези већ три месеца, а пар се упознао захваљујући једном - коњу!

Наиме, Милица и Петар су се упознали на санимању њеног новог спота за песму „Љубав мање", у којем осим ње, улогу има и глумчев коњ. Варнице из међу Милице и Петра севнуле су одмах, али су пе вачица и глумац у везу упловили тек неколико дана након упознавања.

 - Милица и Петар се нису познавалио раније, а упознали су се на крајње неуобичајен начин. Када је Милица снимала спот за песму продуценти и редитељи су се досетили да коњ буде централна фигура. Будући да је Петан Стругар власник једног расног коња, контактирали су с њим - почиње причу извор близак овом пару који је упућен у детаље њихове везе.

- Чим је Петар дошао на сет са својим коњем и пружио Милици руку како бí се упознали, севнуле су варнице. Мислим да су се обоје заљубили на први поглед, мада ни једно ни друго то нису хтели да признају. Тог дана су разменили бројеве телефона, почели су да се дописују и тако је почело - прича извор и додаје да је "упознавање“ посредством порука трајало неколико дана.

 - Непрестано су се дописивали, а онда су решили и да се виде и већ на првом састанку су се смували. Заједно су већ три месеца и прелепо им је. Заљубљени су, не раздвајају се. Међутим, Милица као да се плаши да се препусти и опусти. Не жели да у јавности ишта говори о вези како се нешто не би изјаловило. До сада је то чинила и испоставило се да је то било лоше по њу", каже извор и објашњава да је, због медијског притиска, тешко поднела раскид дугогодишње везе са кореографом Милошем Пауновићем. Када сте срећни и заљубљени, онда желите да то зна цео свет, па пжурите да се похвалите свима. Међутим, кад та веза пукне, онда свима дугујете објашњење због чега се то десило, а у тим моментима вам није ни до чега. Због свега тога, али и због сујеверја, Милица је овог пута желела да своју љубав чува од свих - каже извор.

 Глумац Петар Стругар дели Миличино мишљење и сматра да је још рано да се медијски експонирају, мада не крије да би волео да је пред свима грли и љуби.

- Петар иза себе већ има брак, али и мало дете, које не жели да повреди ни на који начин. Врло је обазрив када јавно иступа и труди се да у свему буде исправан - додаје извор.

Како је извор још открио, Стругар је упознао своју изабраницу са родитељима, али и са сином, међутим, о браку још не размишља.

- Лепо им је, заљубљени су до ушију, али брак није нешто о чему разговарају. Полако, корак по коак... Мада, ко зна? Свакако су на добром путу - додао је извор за крај.

Међутим, како су пренели поједини медији, Милица и Петар су одлучили да живе заједно. Како се наводи, певачица ће да се пресели код глумца, а свој стан ће издати.

( Курир/Ало )