СВЕ популарнија млада певачица Лена Чолак привукла је пажњу јавности учешћем у емисији "Звезде Гранда", а недавно је објавила први сингл под називом "Разваљен". Пре свега захваљујући тексту у коме се критички осврће на конзумирање опијата, измамила је многобројне реакције, а спот се ближи бројци од пола милиона прегледа на "Јутјубу".

У тексту Драгише Баше, који је написао и музику, наводи се, између осталог: "Он се позива на статус, у регеу је кум, и када прича њему ради аутотјун." Појавиле су се спекулације да је песма посвећена Стефану Ђурићу Расти, међутим, Лена то демантује.

- Текст се не односи ни на кога конкретно - каже фолкерка за "Новости". - Говори се о целом том систему који је данас узео маха. То се пропагира деци, зарађује се на томе... "Разваљен" је социолошка песма, која је, наравно, што се тиче звука, направљена за младе, а не да се допадне мојој баки. Из другачијег је угла, међутим, него 90 одсто данашњих песама које говоре о томе.

Лена, која, између, осталог пажњу привлачи и јединственом фрузуром, као полуцрнка-полуплавуша, описује своје учешће у "Звездама Гранда" као леп период.

- Фино искуство, али то је била једна фаза у животу и сада идемо даље. То ми је представљало добру рекламу, јер су ме преко "Звезда Гранда" људи чули и видели. Спремам сада још две песме, и то ми је најважније за почетак нове године.

Чолакова ће учествовати на модној ревији "Познате даме у венчаницама" 7. фебруара на отварању Сајма венчања у београдском хотелу "Хајат", који траје до 9. фебруара.

- Још не знам детаље, али обући ћу лепу хаљину и прошетати модном пистом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Цеца и Аца Лукас запевали на двадесетогодишњицу Арканове смрти, Анастасија упутила емотивну посвету покојном оцу (ВИДЕО)

На питање да ли приватно размишља о венчању, на тренутак је застала, па се насмешила и рекла:

- То се не планира. Ако се догоди, видећете ме у белој хаљини. Написаћу на "Инстаграму" - И саид yес.

А венчање из снова би било...

- На некој егзотичној дестинацији, рецимо на плажи, уз неколико пријатеља. То, наравно, за своју душу, а онда за све остале - право, традиционално венчање. Долазак по младу, трубачи, пушке, прасетина (смех).

М. Ћунковић #Е популарнија млада певачица Лена Чолак привукла је пажњу јавности учешћем у емисији "Звезде Гранда", а недавно је објавила први сингл под називом "Разваљен". Пре свега захваљујући тексту у коме се критички осврће на конзумирање опијата, измамила је многобројне реакције, а спот се ближи бројци од пола милиона прегледа на "Јутјубу".