„Рођена сам као мушкарац“: Популарна јутјуберка открила шта је натерало да шокира 13 милиона пратилаца (ВИДЕО)

Novosti Online

14. 01. 2020. у 17:32

„Рођена сам као мушкарац“: Популарна јутјуберка открила шта је натерало да шокира 13 милиона пратилаца (ВИДЕО)

Фото: YouTube Printscreen

Ники (25), која већ десет година води Јутјуб канал посвећен шминкању, поделила је најинтимнију тајну
Ники де Џегер, једна од најпознатијих Јутјуберки на свету, која је на тој платформи позната под именом NikkieTutorials, открила је пратиоцима своју највећу тајну - да је трансродна.

Прочитајте још:"Постала сам бака са 33, али ми нико не верује, људи мисле да ми је ћерка СЕСТРА" (ФОТО)

Ники (25), која већ десет година води Јутјуб канал посвећен шминкању, поделила је са својих скоро 13 милиона пратилаца да је уцењена, као и да су особе које није желела да именује претиле да ће свима открити тајну коју је крила током целе каријере.

- Решила сам да предузмем контролу над ситуацијом и сама то објавим. То је нешто што сам одувек желела да поделим са вама, али када за то будем спремна. Особе које су ме уцениле одузеле су то од мене - рекла је она на почетку емотивне исповести.

Јутјуберка је више пута поновила да се признањем ништа неће променити и да је и даље "она стара Ники".

- Планета је пуна разних етикета, а ја их никада нисам волела. Одувек сам желела да будем ја, своја личност, људско биће за себе. Али ако морамо да доделимо етикету, рећи ћу да сам трансродна. Рођена сам као мушкарац. Зато годину отварам тако што делим део свог живота који ме је обликовао. Коначно ћу бити слободна - додала је, а затим открила делове свог одрастања када је "осећала да је рођена у погрешном телу".

- Моја мама је била потпуно уверена да носи девојчицу, толико да није радила ултразвук. Када сам се родила уследио је шок за њу, али и за мене - оног тренутка када сам постала свесна себе. Одувек сам била феминизирана, занимале су ме искључиво лутке, шминка и хаљине. Моја мама је знала да ћу или бити геј или да сам просто рођена у погрешном телу - објаснила је.

Ники је процес промене пола почела већ са 14 година, исте године када је почела да на Јутјубу снима мејкап туторијале који ће је касније прославити.

- Када погледате моје прве снимке видећете да сам другачија. Мењала сам се пред камерама. Мој канал ми је био бег од злих коментара и трансфобије - рекла је.

Цео процес промене пола завршила је када је имала 19 година. Управо због тога што је са хормонском терапијом почела рано, њена промена је данас готово неприметна. Због тога је јавност била изненађена овим признањем.

Видео у коме је Ники изнела своју шокантну исповест постао је виралан у рекордном року, а уследило је на хиљаде коментара подршке од стране верних фанова.

Ники је од августа прошле године верена за свог дечка Дилана. Он је био шокиран када му је открила истину о себи, али јој ју је подржао и сада је њена највећа подршка.

(blic.rs)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)