Наташа Беквалац и Данило Икодиновић били су један од најлепших парова на домаћој јавној сцени, а из ниховог брака и љубави родила се ћерка Хана.

Након догађаја који су им променили животе заувек Наташа и Данило су окончали свој брак, али чврста веза која је настала међу њима није никада нестала. Оно што их повезује и што ће трајати до краја живота је родитељство и љубав према заједничком детету у чијем одгајању учествују заједно.

Време пролази, лечи ране и доноси нове животне изазове, али исто тако и деца расту и улазе у период који сви родитељи на свету ни мало не воле – пубертет.

Време када деца прелазе из света безбрижне игре и наивних и невиних питања у бунтовнички свет на раскрсници с одрастањем. Време када је лагање сасвим природно, а реч “нећу”, нешто што се често употребљава, са собом носи и мноштво проблема. У тој “пубертетској причи” једном родитељу је тешко да се бори са “алама и бауцима” који вребају из њихове, до недавно мирне и фине, деце.

Зато је Наташа, као и свака мајка, потражила помоћ бившег супруга Данила.

Не зато што ће он бити строг и указати њиховој ћерки Хани на неке ствари, већ напротив – она је та која је строга и која уводи забране и казне.

– Хана је сада у периоду пубертета и морам признати да сам позвала Данила у помоћ, а могу вам рећи да уживам док их гледам заједно. Ја сам мало опаснија када је васпитање у питању, за разлику од Данила, који је блажи према Хани и заиста ми помаже – открила је певачица у разговору у емисији “Међу нама”.

Све мајке, па и Наташа се суочавају са лагањем своје деце у пубертету, за које нема правог разлога, али је јако нервирајуће и уме да избаци из колосека.

– Хана ми помаже и лаже и муља… (смех) Ја сам мајка дванаестогодишњакиње, за неколико месеци тринаестогодишњакиње, тако да се носим са свим проблемима које носе те године – признала је једном приликом Наташа истакавши да између ње и Хане постоји само релација мама-ћерка и да ту нема приче о другарству.

– Њих двоје одлично функционишу и ћерка никада није могла да осети да постоји тензија међу њима. Хана је углавном време проводила са Наташом, али када би Данило имао времена или када би се она ужелела оца, Наташа јој никада није забрањивала да иде код њега.


Фото П.Митић


Сада је њој била потребна помоћ, па је одлучила да позове бившег мужа. Хана је у пубертету, а Наташа сматра да је превише строга према њој, те да би Данило могао да јој помогне – испричао је извор за Ало! додавши да је Данило одмах реаговао на Наташин вапај у помоћ.

– Наш однос по питању Хане функционише беспрекорно. Оно што није ваљало у нашем односу ми смо одстранили разводом. Могу да кажем да је Данило савршен отац! Ако може развод да се пожели, ја бих свима пожелела развод какав смо имали Данило и ја и однос који је уследио након тога…

Не одмах, наравно, јер постоји период када је, нормално, све свеже, када су емоције још узавреле, али када је двоје људи нормално мислим да постоји један интерес, а то је заједничко дете.

То је оно што сваког родитеља треба да тера да своје емоције ставе по страни – ти не постојиш у овом случају, а оно што је интерес твог детета је једино што је важно. Када се ствари поставе тако, онда функционише све беспрекорно – испричала је певачица за пинк.рс једном приликом