И ОВЕ године су многобројни грађани, међу којима су биле и познате личности, дочекали најрадоснији хришћански празник Божић, на поноћној литургији у Храму Светог Саве на Врачару. Тако је фолк звезда Светлана Ражнатовић, сада већ традиционално, у храм стигла пола сата после поноћи у друштву сестре Лидије, зета Предрага Оцокољића и њихове деце. Цеца је била у белој бунди, црним панталонама и црној ролки. Певачица је испоштовала све православне обичаје и присуствовала молитви до самог краја.


Прочитајте и: Prava domaćica: Karleuša zamesila česnicu, pa se pohvalila bogatom trpezom (FOTO)

- Срећна сам што сам научила своју децу да цене традицију и да усвоје обичаје на прави начин, као што смо Лидија и ја научене још у детињству - рекла је Цеца.


- Божићни ритуали ме радују, радујем се поклонима које добијем, али сам најсрећнија кад видим колико су моја деца и сестрићи одушевљени.

Цецина кума, певачица Вики Миљковић, такође је присуствовала поноћној литургији, у друштву супруга Драгана Ташковића Ташкета. Одмах за њима стигла је и певачица Сања Ђорђевић, Сергеј Ћетковић са супругом, а у Храму Светог Саве били су и бивши тренер Црвене звезде Владан Милојевић, као и министар одбране Александар Вулин и политичар Никола Селаковић.

Фото АТА ImagesФолкер Ацо Пејовић, познат као велики верник, дошао је у храм на сам почетак литургије коју је служио епископ ремезијански Стефан, викар патријарха српског Иринеја и старешина Храма Светог Саве.

Фото АТА Images

Фото АТА Images