Глумац Александар Радојичић месецима је у вези са манекенком Дуњом Радичевић, а њих двоје упознали су се на једној журки. Алексанар и Дуња су се прво дописивали из чега су се родиле симпатије које су прерасле у љубав.

Љубавну романсу започели су још летос, у почетку су везу крили, па нису желели да се заједно појављују у јавности.

- Симпатије двоје успешних људи у својим пословима почеле су упознавањем на једној журки током врелих летњих дана. Све се дешавало у Новом Саду, с обзиром на то да је Дуња рођена у овом граду. Испрва су се дописивали, а убрзо су почели и да се виђају, те су симпатије врло брзо прерасле у љубав. У првом тренутку само блиским пријатељима су рекли за њихову љубавну везу, а после неколико месеци почели су да се појављују заједно на журкама и прославама. Додуше, то су углавном чинили онда када су Дуњине пословне прилике то дозвољавале јер је она послом везана за Лондон, где проводи највише времена - рекао је извор близак манекенки.

Александар и Дуња виђају се када манекенки обавезе то дозвољавају.

- Њима од самог почетка није представљало проблем то што одржавају везу на релацији Београд - Лондон, а манекенка сваки боравак у нашој земљи користи да што више времена проведе са глумцем. Заједно су провели и новогодишње празнике - рекао је извор.

Када има слободног времена, Александар би путовао код девојке у Лондон како би били заједно у паузи од њених фотографисања за модне кампање.

Подсећамо, Радојичић је свим пратиоцима на Инстаграму честитао празнике уз фотографију на којој су Дуња и он.

- Здравља, мира и љубави! Срећна Нова! - написао је глумац, а је Дуња испод фотографије оставила емотикон срца.

Овим поводом се ни Александар, ни Дуња нису оглашавали.

(телеграф.рс)