Цеца усред Будве запевала: Црна Гора и Србија, то је једна фамилија!

NovostiOnline

петак, 03. 01. 2020. у 11:22

Цеца усред Будве запевала: Црна Гора и Србија, то је једна фамилија!

Фото:Принтскрин Инстаграм

Цеца је на репризи Нове године запевала "Црна Гора и Србија, то је једна фамилија" и кратким коментаром показала шта мисли о тренутној ситуацији у Црној Гори
Светлана Цеца Ражнатовић (46) на репризи Нове године певала је у Будви, а Стари град је био премали да прими све који су желели да уживају у Цециним хитовима.


У једном тренутку, певачица је запевала: "Црна Гора и Србија, то је једна фамилија" и тако изазвала одушевљење међу публиком.


Певачица никада није крила да Црну Гору и Србију доживљава као "једну фамилију", а познато је да је њен покојни супруг Жељко Ражнатовић био пореклом Црногорац.


Такође, и певачицин син Вељко Ражнатовић недавно је у Бањалуци, током меча са Мађарем којег је нокаутирао у другој рунди, нагласио да је поносан на своје црногорско порекло, као и да су Срби и Црногорци браћа.


Прочитајте и: Predsednik Skupštine CG: Primena zakona zaustaviće manipulacije vernicima


Познато је да се широм Црне Горе хиљаде верника Српске православне цркве (СПЦ) и других грађана протестују због усвајања Закона о слободи вероисповести којим се, како сматра Црква угрожавају права СПЦ и Срба.


У храмовима СПЦ широм Црне Горе грађани се окупљају сваке вечери, како би исказали противљење недавно усвојеном закону.


Закон о слободи вероисповести, који је прошле недеље усвојила Скупштина Црне Горе, предвиђа да се држави враћају верски објекти и земљиште које верске заједнице користе на територији Црне Горе, а за које се утврди да су изграђени средствима државе или су били у њеном власништву до 1918., и за које сада нису регулисани имовинско-правни односи. Српска православна црква противи се Закону, наводећи да је то удар на Цркву.


Влада Црне Горе одбацила је такве оптужбе, наводећи да је нови Закон о слободи вероисповијести у складу с међународним законским прописима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Dragan Sweden

03.01.2020. 12:18

Kakve su to bolesne glave koje hoce da naprave razdor, izmrdju Srba i Pravoslavnih Crnogoraca to je jedno te isto.Sveti Sava, Njegos, i drugi srpski velikani iz tih vremena su potvrdili da je to isti narod ali nisu predvideli da u tom istom narodu da ce se rodili izdajnici kome je vaznije saka dolara, od svog inditeta i svoje istorije.

beni

03.01.2020. 12:57

Manite me sa tim pričama. Jedna familija smo bili sa svima kada smo bili u zajedničkoj državi. Danas nemamo ništa zajedničko. Svako ima svoju državu i svako se odvojio, svoj budžet ima i svoje zakone donosi. Mi nismo jedna familija jer da jesmo onda bi smo bili pod jednim krovom a to nismo. Srbija je kao i Crna Gora suverena i međunarodno priznata. Hajde da s

Ap0qalypto

05.01.2020. 10:30

Ova ce ds uradi sve što politicari nisu uspeli, mozda da je unajme za Palestina - Izrael