Након успешног новогодишњег наступа у једном београдском хотелу, Јелена Карлеуша је певала и у београдском клубу "Касина". ЈК је још једном направила журку за памћење, у којем је извела велики број својих хитова.

Карлеуша се за наступ провокативно обукла, а на себи је имал једноделни бели костим, при чему су до изражаја дошле њене облине. Јелена је током наступа пожелела свима срећну Нову годину у крцатом клубу.

- Све је небитно ако немате здравље и љубави. То вам од срца желим. И да се што више и што чешће дружимо као вечерас. Хвала вам што сте дошли. Сваки пут обарамо рекорд овде. То је љубав. Београд и ја - рекла је ЈК и најавила шта ће певати.

- Сада мало да се вратимо у прошлост. Ево једна песма коју сам ја снимила када се већина од вас није ни родила. Једина разлика је у томе што сам сада много боља риба него што сам била, и што ћу за 20 година бити још боља риба него сада. Живи били па видели. Још једном срећно. Ко зна ову песму, нека пева. Ко се није родио, сада ће да чује. Је л' смо спремни? - рекла је ЈК и запевала хит "Гили, гили".


(Телеграф.рс)