Божић је један од највећих и најсрећнијих хришћанских празника, који се прославља у кругу највољенијих.

Уз богату трпезу и добро расположење, које краси сваки дом током празника – неизоставан члан су, наравно, филмски канали Тв Пинк, који и ове године нуде сјајну забаву за целу породицу.

Тв Пинк броји до 60 својих канала, а добар део је управо посвећен различитом укусу филмске публике која и овог Божића исчекује добру забаву и одличне филмове америчке продукције.

Када је, пре 25 година, Тв Пинк почела са радом, уредништво је било фокусирано управо на филмски програм, а данас су са нама Пинк Cinema канали који су ту да оправдају поверење указано пре више од две деценије.

Наслови који су пред вама су само неки од пробраних филмова који вас очекују током Пинковог божићног маратона.

У 20 часова 7. јануара на каналу Пинк Премиум можете пратити филм „Арго“ (2012), под палицом оскароваца- редитеља и главног глумца Бена Афлека и продуцента Џорџа Клунија. Филм који је освојио три награде Америчке филмске академије, доноси напету борбу за живот, фасцинантну причу која је деценијама била непозната јавности.

Након овог сјајног остварења, на каналу Пинк Премиум стиже узбудљиви трилер „Савршени странац“ (2007) у 22 часа, са Хале Бери и Брусом Вилисом у главним улогама, који поставља питање: Колико далеко би отишли да сачувате тајну?

У истом термину, али на каналу Пинк Цриме & Мyстерy - можете погледати филм „Шерлок Холмс“(2009). Режисер Гај Ричи и одличан тандем - Роберт Дауни Џуниор и Џад Лоу у главним улогама, постараће се да прикажу славног детектива на потпуно јединствен начин.

„Луда ноћ у музеју: Тајна Фараона“ (2014) на каналу Пинк Цомедy у 21 час води у најлуђу авантуру до сада у серијалу филмова „Луда ноћ у музеју“ , уједињује старе и нове ликове у походу на вечну магију. Бен Стилер и маестрални Робин Вилијамс биће заслужни за додатне божићне осмехе у топлом дому.

Канал Пинк Sci-Fi & Fantasy у 23 часа доноси редитељски деби Кијану Ривса „Храм Ратника“ (2013) у коме игра и главну улогу. Филм је инспитисан животом Ривсовог пријатеља, каскадера и доноси импресивне сцене борбе и упознавање са вештином tai chi-ја, која учи како је права моћ у проналажењу себе, а не у физичкој снази.

Жанровска разноликост довољан је разлог да и овог Божића останете уз богату понуду Пинк филмских канала.

(ПР)