Поп звезда Наташа Беквалац у искреном празничном интервјуу за Пинк.рс истиче да 2019. испраћа с осмехом на лицу, док идућу годину и све што она носи чека раширених руку.

Кажу да је Нова година увек идеално време да се "подвуче црта" - када то урадиш ти, каква ти је била 2019. година? Који су то најсјајнији моменти из године на измаку, а шта би волела да ти се није десило и да што пре заборавиш?

Сви моменти у 2019. били су ми сјајни. На све своје потезе и одлуке веома сам поносна. Ово је година са најмање несигурности и неодлучности... Година у којој сам одлучила да живот узмем у своје руке и живим у апсолутној срећи и истини.

Јеси ли се у 2019. више смејала или плакала? На крају такозваног "обрачунског периода", какав је биланс?

Било је суза и смеха, али свакако да су суштински срећа и љубав увек победници. Туге... Занемарљиво.

У ово доба године многи доносе новогодишње резолуције и одлуке за идућу годину. Да ли си једна од њих? Какве планове и жеље имаш за 2020.?

Волела би да се ова енергија пренесе у 2020. годину. Осећам се јако свеже, одлучно и снажно и у 2020. догодиће се мој први велики солистички концерт у арени. Сви се већ месецима припремамо за ту ноћ.

Већ на самом почетку 2020. чекају те сјајне ствари - 20 година блиставе каријере прославићеш на великом солистичком концерту С.О.С. за љубав у Штарк арени 14. фебруара. Колико се радујеш том дану и који су то тренуци када је и теби потребан један "С.О.С. за љубав"?

Ту ноћ прижељкујем, маштам о њој већ 20 година... То је нешто највеће и највредније што ми се дешава у каријере за мене веома емотивно и најзначајније. Управо из разлога што знам колико нам је љубав свима потребна и колико често вриштимо за тиме, концерт је и добио назив. Ја сам само једна од оних који чезну за љубављу.

Како изгледају празници у твом дому? Влада ли празнична еуфорија и колико јој се радује Хана, а колико Катја?

У нашем дому генерално влада енергија љубави, а празници донесу ту неку врсту еуфорије којој се моја деца и ја радујемо.

Хана је својевремено у писму Деда Мразу тражила брата или сестру, што си јој и испунила. Какве су јој сада жеље?

После сестре тражила је патике (смех).

Да ли је и колико је тешко да једна самохрана мајка својим ћеркама поред свега буде и Деда Мраз?

Тешко је, али и прелепо, исто тако је и привилегија ретких. Захвалана сам што сам одабрана за све те улоге, јер ме оне једино и чине срећном и задовољном женом.

Шта осим доброг здравља лично себи прижељкујеш у 2020.? Да ли би волела да ти Нова година донесе нову љубав?

То је питање које ми све чешће постављају познаници и твоје колеге. Ја заиста мислим да у животу ништа није случајно и да нам је све у принципу записано... Тако своју судбину живим срећно и храбро, али не могу да кажем да о томе размишљам и да то прижељкујем. Заиста се осећам добро, срећно и стабилно.

Аутор: Д. Танасијевић/ пинк.рс